ChromeOS diskten nasıl temizlenir?

Cicenes35

Hectopat
Makaleler
3
Arkadaşlar sorum yukarıdaki gibidir. Ben SSD'me ChromeOS kurdum fakat bin pişman oldum ve üzerine de BIOS'um ve Boot Manager'im bir daha açılmadı. Sizden isteğim acaba Android'i nasıl çökertebilirim? Chrome OS'un içinden geçmek istiyorum yani demek istediğim Chrome OS içinden ya da diğer ismi ile Android içinden nasıl diski temizleyebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Lenovo B570e de hocam hiçbir işe yaramaz başlangıçta gerekli turşları kullanıyorum ve zaten başlangıçta yazıyor hocam eğer ki tüm Chrome OS dosyalarını silersem olur mu?
Olmaz. ChromeOS hâlâ kalır.

Maalesef hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım, o yüzden yardımcı olamayacağım.

Son düzenleme:
1. önerim: işlem tornavidaya kaldı. NB'un diskini sök normal bir PC'ye ikinci disk olarak takıp formatlaman ki bunu daha önce söyledim.

2. önerim var ama onun çalışıp çalışmayacağından emin değilim.
USB belleğinizi Ventoy ile formatlayın ve içerisine kurmak istediğiniz yeni sistemin ISO dosyasını kopyalayın veyahut Rufus ile USB'ye direk o OS'u yazdırın.

Buradaki anlatıma göre recovery Mod'a geçebilirseniz USB'den boot edip sorununuz çözümlenebilir.

Bu işlem sorunu çözmez ise 2. bir USB'ye ihtiyacınız olacak o da Chrome OS recovery USB.

Videoları izlemeniz denemeniz gerek.

Burada arkadaşlar normal şartlarda her türlü sistemin diskden silme metodlarını anlattı.
Klasik yöntemler işe yaramıyor gibi veya siz adımlardan bazılarını fark edemiyorsunuz.

İlk verdiğim linkteki metot ile recovery yapısına geçebilriseniz ne güzel. Olmaz ise videolardan size uygun olabilecekleri denemeniz gerekmektedir.

Uzaktan söylemler ile maalesef ancak bu kadar yardımcı olabiliyoruz. Videolar yardımcı olmaz ise tornavida ile sorununuzu kesin çözersiniz.

Hocam sağ olun var olun herhangi bir verimyok zaten her türlü formata hazırdır

Olmaz. ChromeOS hâlâ kalır.

Maalesef hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım, o yüzden yardımcı olamayacağım.

Sorun yok bunu demeniz bile beni mutlu etti

NB nedir bu arada hocam.

Hocam benim laptop FydeOS bu arada.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…