okaykaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 2.871 Makaleler 8 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekno-Lokum 19 Aralık 2021 #1 Görselde gördüğünüz hatayı veriyor? Nedenini anlamadım. YouTube'da baktığımda ChromeOS'a OBS kuruluyordu ancak ben kurunca hata verdi.
Görselde gördüğünüz hatayı veriyor? Nedenini anlamadım. YouTube'da baktığımda ChromeOS'a OBS kuruluyordu ancak ben kurunca hata verdi.
CorkedWine Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 1.511 Makaleler 1 Çözümler 14 19 Aralık 2021 #2 -OBS Forum sitesinin admininin cevabı- ChromeOS için OBS yok.
okaykaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 2.871 Makaleler 8 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekno-Lokum 19 Aralık 2021 #3 CorkedWine dedi: Eki Görüntüle 1246161 -OBS Forum sitesinin admininin cevabı- ChromeOS için OBS yok. Genişletmek için tıkla... Peki teşekkürler. Başka bildiğiniz ChromeOS ile uyumlu ekran kaydedici var mı?
CorkedWine dedi: Eki Görüntüle 1246161 -OBS Forum sitesinin admininin cevabı- ChromeOS için OBS yok. Genişletmek için tıkla... Peki teşekkürler. Başka bildiğiniz ChromeOS ile uyumlu ekran kaydedici var mı?
CorkedWine Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 1.511 Makaleler 1 Çözümler 14 19 Aralık 2021 #4 okaykaya dedi: Peki teşekkürler. Başka bildiğiniz ChromeOS ile uyumlu ekran kaydedici var mı? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Screencastify - Screen Video Recorder - Chrome Web Store An easy-to-use screen recorder for your browser. Capture, edit and share videos in seconds. chrome.google.com
okaykaya dedi: Peki teşekkürler. Başka bildiğiniz ChromeOS ile uyumlu ekran kaydedici var mı? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Screencastify - Screen Video Recorder - Chrome Web Store An easy-to-use screen recorder for your browser. Capture, edit and share videos in seconds. chrome.google.com