Chrome'un kişisel bilgileri otomatik doldurması nasıl engellenebilir?

Pcye uzaktan bağlanip baktim. Kayıtlı şifrelerin hepsini gördüm. Zaten oyle olmasi gerekiyormu?
Asıl sorununuzu konu içeriğinde paylaştığınız ekran görüntüsünü dikkatli inceledikten sonra fark ettim. :) Farklı tarayıcılarda da aynı sorunu yaşıyor musunuz? Ya da farklı bir mail hesabı kullanın ve hepsiburada sitesinde mail ve şifreyi kaydedip yine otomatik doldurma olacak şekilde deneyin. Böylece sorunun kullandığınız mail adresinin hesap ayarlarından kaynaklanıp kaynaklanmadığı anlaşılır.

Son düzenleme:
Asıl sorununuzu konu içeriğinde paylaştığınız ekran görüntüsünü dikkatli inceledikten sonra fark ettim. :) farklı tarayıcılarda da aynı sorunu yaşıyor musunuz? Ya da farklı bir mail hesabı kullanın ve Hepsiburada sitesinde mail ve şifreyi kaydedip yine otomatik doldurma olacak şekilde deneyin. Böylece sorunun kullandığınız mail adresinin hesap ayarlarından kaynaklanıp kaynaklanmadığı anlaşılır.

Benim karşılaştığım sorunlar, benden başka hickimsenin başına gelmedigi için, ne Türkçe içerik bulabiliyorum, ne de sorunu anlatabiliyorum 😂
Dediklerini deneyeceğim.
Son bir umut. Chrome sildim ve yeniden kurdum. Her şey düzeldi. Daha önce defalarca denememe rağmen düzelmemişti. Sanırım o esnada yeni bir güncelleme aldı. Ne oldu bilmiyorum ama düzeldi.

Şu an hiçbir sorun kalmadı :)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı