Chrome'un kişisel bilgileri otomatik doldurması nasıl engellenebilir?

ademsadik

Kilopat
Katılım
10 Haziran 2015
Mesajlar
119
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba,

Sorun şu. Örneğin Hepsiburada veya başka bir alışveriş sitesi, veya herhangi bir sitede, arama bölümü olan bir yer varsa, otomatik olarak (Google hesabıma kayıtlı olan) o siteye ait kullanıcı bilgilerimi dolduruyor.

Resimdeki bölüm, sipariş ekranı. Bu ekranı açınca, tarih filtresi olan kısmı kullanıcı adı gibi düşünüp, otomatik olarak mail adresimi oraya yazıyor.

Bu sorunu çok fazla yaşamaya başladım. (Bilindik tüm yöntemleri denedim. Tarayıcı sıfırlama, silip yeniden kurma vs. format bile attım PC'ye. İnanın bu beladan kurtulamıyorum.)

Bu sorunu nasıl özebilirim?

Adsız.png
 
Chrome ayarlara gir Otomatik doldurma yaz. Ordan halletmeye çalış. Sanırım sorunun bu.
 
Uzantılara bak. Olmadı Chrome sil tekrar yükle.

Yazdigimi okumadin sanirim😂 chromu silip yeniden kurmak aklima ilk gelendi yaptim. 10 kere yaptim zaten. Format attim PC'ye. Yine ayni. Cozulmuyor. Mobilde sorun yasamiyorum ama sadece masaüstünde sorun var.
Google hesabınıza giriş yaptıktan sonra buraya tıklayın. Sayfayı aşağıya kaydırın ve diğer sitelerde oturum açma başlığı altında şifre yöneticisinden senkronize edilmiş şifrelerinizi kontrol edin.
Yarin ilk iş bunu drneyeyim. Cozulurse dua ederim size.
Deneyip bilgi veririm.
Chrome ayarlara gir otomatik doldurma yaz. Oradan halletmeye çalış. Sanırım sorunun bu.

Sorun bu degil. Bu baska bir şey.

Buradaki sorun, kullanici adi ve sifre bilgisini, başka bir alana yazmaya çalışması. Örneğin ürün arama bolimune tiklayinca, mail adresimi yazıyor oraya. Ne alaka yani...
Google hesabınıza giriş yaptıktan sonra buraya tıklayın. Sayfayı aşağıya kaydırın ve diğer sitelerde oturum açma başlığı altında şifre yöneticisinden senkronize edilmiş şifrelerinizi kontrol edin.
Pcye uzaktan bağlanip baktim. Kayıtlı şifrelerin hepsini gördüm. Zaten oyle olmasi gerekiyormu?
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı