Chrome'un PC'yi Yavaşlatması

Daha fazla  
Yaklaşık 28 temmuzdan beri Chrome'u ne zaman açsam bilgisayarım yavaşlıyor ve kilitleniyor. Chrome bilgisayarımda yüklüyken de bilgisayarım yavaşlıyor. Windows 10'a geçince iyice kilitlenmeye başladı. Bilgisayar yanıt vermiyor düğmesinden kapatıp yeniden açmak zorunda kalıyorum. Bunun sebebi nedir ?

Sorun O programın AIO(All in One) olmasından kaynaklanabilir. Yani Chrome Browser olmasının yanı sıra bir video oynatıcı ve PDF görüntüleyicidir. Bir de Chrome'un açık kaynaklı versiyonu olan Chromium'u deneyin.

Yanlışlıkla bir uzantı, eklenti vs. eklemiş olabilirsiniz. Bunları kontrol edip, var ise kaldırmanızı tavsiye ederim. Alternetif olarak CCleaner programını indirip chrome sekmesi altındaki her şeyi işaretleyin, ve temizliğe başla seçeneğine tıklayın. Bunlar sorunu çözebilir.

Yanlışlıkla bir uzantı, eklenti vs. eklemiş olabilirsiniz. Bunları kontrol edip, var ise kaldırmanızı tavsiye ederim. Alternetif olarak CCleaner programını indirip chrome sekmesi altındaki her şeyi işaretleyin, ve temizliğe başla seçeneğine tıklayın. Bunlar sorunu çözebilir.

CCleaner ile temizledim. Biraz daha hızlandı ancak hala kullanılabilir değil. Hiçbir sayfayı açmıyor. Uzantılara giremiyorum bile. Sanırım format atmam gerek

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı