Chromium Tabanlı Microsoft İnternet Tarayıcı Edge Çıktı

Normal Edge tamamen kaldırıp, sonrasında Windows 10 ile gelen eski Edge onarıp tekrar kurmayı da deneyebilirsin. Chromium Edge stabil sürümü, ben de sorunsuz çalışıyor. Ya da güncelleme bekleyebilirsin.

Windows 8.1 kullanıyorum. Sorun yaşadığım Edge'ye son günlerde 2 kere güncelleme geldi her seferinde güncelledim ama düzelmedi zaten bir anda oldu normalde bu sorun yoktu bu tarayıcıda. Sizin söylediğiniz Canary ile denedim sorunsuz açıyor sekmeleri ama geri dönüp Stabil Edge'yi denediğim zaman yine açmıyor linkleri. Özellikle farenin orta tuşuna basınca yeni sekme olarakta açmıyor hem bu forumda hem de başka sitelerde. Sadece bu forumda yaşamıyorum yani bu sorunu. Canary sürümü ile devam etsem bir sorun olur mu ki acaba hocam ne dersiniz?

Canary sürümü, sürekli güncelleme alan istikrarsız sürümdür. Onun yerine Beta kullanmanızı öneririm.

Canary sürümü, sürekli güncelleme alan istikrarsız sürümdür. Onun yerine Beta kullanmanızı öneririm.

Şuan bende akıcı çalışıyor ama bilemedim. Neyse karar veririm sanırım çünkü sisteme format atacağım dediğiniz gibi Beta kurar devam ederim belki. Teşekkür ederim yardımların için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…