Chromium Virüsü Nasıl Kaldırılır?

Geri dönüşün için teşekkürler! Merhaba 5arkadaşıma sordum onların PC ‘lerndede var bu arkadaşlar da gezginler tarzı sitelerden bir şeyler indirmiş. Bir de bilinçli bilgisayar kullanıcı abilerim var bunlarda oyun vs oynuyorlar be bunların PC'de yok ben format ile çözümü sağlayacağım bir daha da korsana düşmeyeceğim. Bu arada regedittekini sildiğim halde geri geliyor bu normal değil zaten 2.olarak güvenli modda da sildim tekrar geri geldi bende şöyle bir çözüm buldum Chromium sağ tık yapıp izinlerin hepsini kaldırdım şu an istese de kullanamaz ama yine de format atıp kurtulacağım.
Merhaba tabi karar sana kalmış. Şöyle ki bazen bazı programı denemen gerekebiliyor. Korsan anlamında söylemiyorum belki o an alamayabilirsin belkide para vermeye değer mi bakıcaksın. am sadece bu da değil. bazen ücretsiz bile olsa dediğin gibi indirme sitelerini ben güvenli bulmuyorum. mümkün olduğunca kendi sitesinden indirmek çoğu zaman seni korur. Aynı durum android cihazlarda da var. Play market dışında kendin apk indirdiğin zaman risk ve ihtimali arttırısın. (tabiki Google Play %100 güvenli değil bunu da not etmem lazım) ama en azından riski azaltırsın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı