B Birisi42 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 4.030 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Mars 27 Ocak 2021 #11 Kalbim.
Muhammet_Mustafa Decapat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 644 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Canlı Derste... Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bruh Çekicisi 27 Ocak 2021 #12 Zcherby dedi: Şov yapmadan bitirsen nasıl olur hocam gerek var mı böyle şeylere botanik araştırmasına? Genişletmek için tıkla... Şov yapmak bana yakışıyor. Gelişimde şov yaptım, giderken benim için seçtiği çocuğun ne kadar vasıfsız birisi olduğunu da yüzüne vurmuş olacağım. Pilot Bey24 dedi: Kalbim. Genişletmek için tıkla... Bu güzelmiş, "kalbimde çiçek açarsa gelirim". Aklımın bir yerinde bulunsun.
Zcherby dedi: Şov yapmadan bitirsen nasıl olur hocam gerek var mı böyle şeylere botanik araştırmasına? Genişletmek için tıkla... Şov yapmak bana yakışıyor. Gelişimde şov yaptım, giderken benim için seçtiği çocuğun ne kadar vasıfsız birisi olduğunu da yüzüne vurmuş olacağım. Pilot Bey24 dedi: Kalbim. Genişletmek için tıkla... Bu güzelmiş, "kalbimde çiçek açarsa gelirim". Aklımın bir yerinde bulunsun.
Zcherby Centipat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 1.566 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2021 #13 Muhammet_Mustafa dedi: Şov yapmak bana yakışıyor. Gelişimde şov yaptım, giderken benim için seçtiği çocuğun ne kadar vasıfsız birisi olduğunu da yüzüne vurmuş olacağım. Genişletmek için tıkla... Seni aldatan birisinin yazdığın şeyi okumaya bile tenezzül etmeyeceğini düşünmekteyim lakin karar senin.
Muhammet_Mustafa dedi: Şov yapmak bana yakışıyor. Gelişimde şov yaptım, giderken benim için seçtiği çocuğun ne kadar vasıfsız birisi olduğunu da yüzüne vurmuş olacağım. Genişletmek için tıkla... Seni aldatan birisinin yazdığın şeyi okumaya bile tenezzül etmeyeceğini düşünmekteyim lakin karar senin.
Muhammet_Mustafa Decapat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 644 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Canlı Derste... Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bruh Çekicisi 27 Ocak 2021 #14 Zcherby dedi: Seni aldatan birisinin yazdığı şeyi okumaya bile tenezzül etmeyeceğini düşünmekteyim lakin karar senin. Genişletmek için tıkla... Aldattığını öğrendiğimde ağlayarak özürler diledi. Hala özür diliyor, sonunu daha çok ağlatarak bitirmek istiyorum.
Zcherby dedi: Seni aldatan birisinin yazdığı şeyi okumaya bile tenezzül etmeyeceğini düşünmekteyim lakin karar senin. Genişletmek için tıkla... Aldattığını öğrendiğimde ağlayarak özürler diledi. Hala özür diliyor, sonunu daha çok ağlatarak bitirmek istiyorum.
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 27 Ocak 2021 #15 ZaferMurat dedi: Nane. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan Nane çiçek açmış, yaz mı gelecek? Gönül bu sevdadan vaz mı geçecek? Zcherby dedi: Seni aldatan birisinin yazdığın şeyi okumaya bile tenezzül etmeyeceğini düşünmekteyim lakin karar senin. Genişletmek için tıkla... Bazıları gerçekten bir anlık şeytanlıkla yapabiliyor.
ZaferMurat dedi: Nane. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan Nane çiçek açmış, yaz mı gelecek? Gönül bu sevdadan vaz mı geçecek? Zcherby dedi: Seni aldatan birisinin yazdığın şeyi okumaya bile tenezzül etmeyeceğini düşünmekteyim lakin karar senin. Genişletmek için tıkla... Bazıları gerçekten bir anlık şeytanlıkla yapabiliyor.
Muhammet_Mustafa Decapat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 644 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Canlı Derste... Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bruh Çekicisi 27 Ocak 2021 #16 MisakiTaro dedi: Sürprizbozan Nane çiçek açmış, yaz mı gelecek? Gönül bu sevdadan vaz mı geçecek? Genişletmek için tıkla... Ayva değil miydi o hocam?
MisakiTaro dedi: Sürprizbozan Nane çiçek açmış, yaz mı gelecek? Gönül bu sevdadan vaz mı geçecek? Genişletmek için tıkla... Ayva değil miydi o hocam?
375973 Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 1.060 Makaleler 6 Çözümler 4 27 Ocak 2021 #17 Gastrodia'yı kullanabilirsiniz. İlginç bir bitkidir. Ne çiçek açar ne de fotosentez yapar. Ama ismi gayet havalıdır. Acaba nick olarak mı kullansam .
Gastrodia'yı kullanabilirsiniz. İlginç bir bitkidir. Ne çiçek açar ne de fotosentez yapar. Ama ismi gayet havalıdır. Acaba nick olarak mı kullansam .
Muhammet_Mustafa Decapat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 644 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Canlı Derste... Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bruh Çekicisi 27 Ocak 2021 #18 Reynxow dedi: Gastrodia'yı kullanabilirsiniz. İlginç bir bitkidir. Ne çiçek açar ne de fotosentez yapar. Ama ismi gayet havalıdır. Acaba nick olarak mı kullansam . Genişletmek için tıkla... Şiire pek ayak uydurabilecek bir ismi yokmuş, daha kısa bir bitki biliyorsanız alabilirim onu da. 7 veya 11'lik yazacağım, kısa bir şey olursa daha iyi olur. Reynxow dedi: Gastrodia'yı kullanabilirsiniz. İlginç bir bitkidir. Ne çiçek açar ne de fotosentez yapar. Ama ismi gayet havalıdır. Acaba nick olarak mı kullansam . Genişletmek için tıkla... Nick'iniz güzel ama bunu da alternatif olarak alabilirsiniz.
Reynxow dedi: Gastrodia'yı kullanabilirsiniz. İlginç bir bitkidir. Ne çiçek açar ne de fotosentez yapar. Ama ismi gayet havalıdır. Acaba nick olarak mı kullansam . Genişletmek için tıkla... Şiire pek ayak uydurabilecek bir ismi yokmuş, daha kısa bir bitki biliyorsanız alabilirim onu da. 7 veya 11'lik yazacağım, kısa bir şey olursa daha iyi olur. Reynxow dedi: Gastrodia'yı kullanabilirsiniz. İlginç bir bitkidir. Ne çiçek açar ne de fotosentez yapar. Ama ismi gayet havalıdır. Acaba nick olarak mı kullansam . Genişletmek için tıkla... Nick'iniz güzel ama bunu da alternatif olarak alabilirsiniz.
A Akkuşlu Centipat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.942 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 27 Ocak 2021 #19 Edebiyatla ilgili olsun istiyorsan gastrodia kuroshimensis. Biraz daha sıradan olsun istiyorsan, buğday veya sarmaşık olabilir.
Edebiyatla ilgili olsun istiyorsan gastrodia kuroshimensis. Biraz daha sıradan olsun istiyorsan, buğday veya sarmaşık olabilir.
Muhammet_Mustafa Decapat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 644 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Canlı Derste... Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bruh Çekicisi 27 Ocak 2021 #20 Akkuşlu dedi: Edebiyatla ilgili olsun istiyorsan Gastrodia kuroshimensis. Biraz daha sıradan olsun istiyorsan, buğday veya sarmaşık olabilir. Genişletmek için tıkla... Edebiyatla ilgili istiyorum ama söylediğiniz bitkiyi okurken kendim zorlandım, bunu bir de şiire adapte etmesi var .
Akkuşlu dedi: Edebiyatla ilgili olsun istiyorsan Gastrodia kuroshimensis. Biraz daha sıradan olsun istiyorsan, buğday veya sarmaşık olabilir. Genişletmek için tıkla... Edebiyatla ilgili istiyorum ama söylediğiniz bitkiyi okurken kendim zorlandım, bunu bir de şiire adapte etmesi var .