Çiçek sepeti'ndeki "beta Plus" isimli satıcı güvenilir midir?

Merhaba, ASUS ROG Gladius 2 Origin faresini alacağım ancak fiyat araştırması yaparken çiçek sepeti'ndeki fiyatın diğer sitelere nazaran oldukça düşük fiyatta olduğunu gördüm. Oradan almayı düşünüyorum ancak bu kadar fiyat farkı beni şüphelendirdi. Önceden buradan bir ürün satın almış var mı? Önerir misiniz?

1674988862766.png

Ürün linki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alanlar varmış bu satıcıdan bence satın al sıkıntısı yoksa diğer fiyatlara göre çok ucuz sıkıntılı ürünse 14 gün içinde ücretsiz iade yaparsın.
İade konusunda sıkıntı çıkardıklarını yazmışlar. Şikeyetvar'daki yorumları da iç açıcı değil. Hiç emin olamadım. Ayrıca bir tane Hepsiburada yorumunda sahte ürün gönderdiklerini söylemiş.
1674991648541.png

İade konusunda sıkıntı çıkardıklarını yazmışlar. Şikeyetvar'daki yorumları da iç açıcı değil. Hiç emin olamadım. Ayrıca bir tane Hepsiburada yorumunda sahte ürün gönderdiklerini söylemiş.
Eki Görüntüle 1649233
Açıkcası ben bu şekilde yorum yapanların yalan söylediğini düşünüyorum. Bir sürü kişi olumlu yorum yapmış aralarından bir tanesi o kadar saçma bir yorum yapıyor ki belli oluyor yalan söylediği.

Merhaba, ASUS ROG Gladius 2 Origin faresini alacağım ancak fiyat araştırması yaparken çiçek sepeti'ndeki fiyatın diğer sitelere nazaran oldukça düşük fiyatta olduğunu gördüm. Oradan almayı düşünüyorum ancak bu kadar fiyat farkı beni şüphelendirdi. Önceden buradan bir ürün satın almış var mı? Önerir misiniz?

Eki Görüntüle 1649155

Ürün linki.

Güvenilirdir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı