Tamamdır hocam öyle yaparım çok sağ olun.
Hocam Amazon konusunda bahsettiğiniz durum beni cezbetti. 500GB hali pahalı ama 250 GB indirimde 470 liraya satılıyor. Bana yeteceğini düşünüyorum onu alsam daha mantıklı olmaz mı?
Ben kendi deneyimimden bahsedeyim size siz ona göre kendi değerlendirmenizi yapın. Ben geçen ay bir ürün aldım kullanmaya başladım ama üründen memnun kalmadım. Ürün sayfasına girdim açıklama kısmında da hata vardı zaten. Gece Amazon'a mail olarak üründen memnun kalmadığımı yazdım. Açıklama kısmını da eksik bulduğumu yazdım. Sabah 9 gibi bana bir mail geldi. Beni arayacaklarını ama müsait olup olmadığımı bilmedikleri için aramadıklarını. Yaşadığım olumsuz deneyimden dolayı üzgün oldukları için kredi kartıma para iadesi yaptıklarını yazmışlar. Bankam 3.günün sonunda parayı hesabıma yatırdı. Ben daha önce farklı firmalarla da sorun yaşadım ve çoğu ya çözüme kavuşmadi ya da kavga dövüşle çözüme kavuştu. O sebeple ben Amazon'dan etkilendim açıkcasım bundan sonra 100 lira fazla verir Amazon'dan alırım. Siz de kendi değerlendirmenizi yapın. Eğer acele değilse yakında kara cuma, şahane cuma, Cadılar Bayramı vs. gibi indirim günleri gelir, onları bekleyip belki daha ucuza satın alabilirsiniz.