Ciddi ilişki istediğini söyleyen kız neyi amaçlıyor?

shiftypie

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar, bu kız bana hep aşık olduklarını falan atıyordu ve genellikle öylesine rastgele sohbet ediyorduk. Okuldan sınıf arkadaşım, sizce ne demek istiyor? Ayrıca çok kurnaz bir kız, gashlight, blackmailing falan hepsi var bunda.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240721-092656_Instagram.jpg
    Screenshot_20240721-092656_Instagram.jpg
    51,6 KB · Görüntüleme: 252
Arkadaşlar, bu kız bana hep aşık olduklarını falan atıyordu ve genellikle öylesine rastgele sohbet ediyorduk. Okuldan sınıf arkadaşım, sizce ne demek istiyor? Ayrıca çok kurnaz bir kız, gashlight, blackmailing falan hepsi var bunda.

2 senaryo var.

1- eni sonunda bu kız seni kendine aşık edecek, sende açılıp red yiyeceksin. Böylece ilgini almış olur.

2- iki tarafta kısa süreli bir ilişkiye girecek, kız ilişki içerisinde senin ilgini sömürüecek. Sende "o kıza yetmiyorum o halde daha fazla ilgi vermeliyim" kafasıyla daha çok ilgi vereceksin, eninde sonunda bitecek ilişki.

Konuşmayı kesmeyi tavsiye ederim, gerek yok. Günümüz ilişkilerinde denilen terimleri bilen kızlardan fazla olmuyor zaten. Gaslighttır, blackmailingtir gibi boş terimler tecrübe gerektirir. Arkadaş bayağı tecrübeli :)

Hiç bulaşma ilgi manyağı bir kız muhtemelen bana güven o yoldan dön gaslight falan filan o işlere girilmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı