Çift AMD Ekran Kartı Sorunu

emre2913

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar laptopta çift AMD ekran kartı var. Acer A515-41G-T48Q yüksek performans bir türlü alamıyorum, oyunda CS:GO'da en yüksek görüntü kalitesinde de en düşükte de aynı FPS'i veriyor.

1.Ekran Kartı R5 olarak görünüyor 512 MB.
2.Ekran Kartı RX 540 ama buna geçemiyorum, AMD ayarlarından performans vs. hepsini yaptım ama olmadı başka bir çözüm yolu var mı bildiğiniz?

Teknik servis AMD'nin kendi ayarladığını söyledi hangi GPU'yu kullanacağını, çok saçma geldi bana. Çok rahat minimum 60-70 FPS alabileceğim oyunda sürekli değişen FPS'ler alıyorum.

Denedim her ikisini de fakat aynı hala.

Yardım edebilecek var mı? Oyunlarda hangi GPU'yu kullandığını görebileceğim bir program olan var mı ya da hangi GPU'yu kullandığından emin olmak istiyorum.

Şuan Radeon 18.2.1 driverı var CSGO.exe yüksek performans görünüyor ama aynı hala.

Aynen uygun sürücü ben de bulamadım birincil olan hep R5 Graphics görünüyor kaç saattir uğraşıyorum ama bir sonuç bulamadım.

A10-9620P modelinin sürücüsü AMD sitesinde yok, A10-9630P modeli var, 9620P içinde R5 GPU'su var ama hangi model R5 modeli de belirtilmemiş, tam bir muamma konusu. Sitede de sürücü kısmında R5 seçtiğinde model olarak M400-300-200 şekilde üç farklı seri çıkıyor açıkçası hangisi bilemiyorum. Harici kart olarakta laptopta RX 540 var, bu modelde sürücü bölümünde gözükmüyor.

A10-9620P modelinin sürücüsü AMD sitesinde yok, A10-9630P modeli var, 9620P içinde R5 GPU'su var ama hangi model R5 modeli de belirtilmemiş, tam bir muamma konusu. Sitede de sürücü kısmında R5 seçtiğinde model olarak M400-300-200 şekilde üç farklı seri çıkıyor açıkçası hangisi bilemiyorum. Harici kart olarakta laptopta RX 540 var, bu modelde sürücü bölümünde gözükmüyor.

Ben de baktım AMD sitesinde RX 540 driverını buldum fakat oyunlarda sorun çıkardı açıkçası nasıl bir problem olduğunu anlamadım ve işlemci hiç görünmüyor AMD'de.

Acer' in sitesinden indir. Aynı ürünü bende de var fişe takılı pilden gidiyor. Sorunları daha çözemedim ama sana yardımcı olurum bu konularda.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı