AMD Radeon çift ekran kartı sorunu

• Aygıt yöneticisine girin.
  • Görünen iki ekran kartını da devre dışı bırakın.
  • Önce kullanmak istediğinizi etkinleştirin.
  • Ardından diğer kartı etkinleştirin.
Bu dediğin yöntem çöpten başka bir yöntem değil. Bir kere dahili sürücü kaldırırsan veya devredışı bırakırsan daha da düşük performans alırsın.

Windows arama çubuğuna grafik ayarları yaz, oradan klasik uygulama seçip oynayacağın oyunu yüksek performans olarak seçip kaydedin.

çözebildin mi?
Maalesef Msi Afterburner'de Gpu 1 olarak zaten 2gb'lık ekran kartı gözüküyor.Ama 512mb'lik ekran kartını kullanmaya devam ediyor sistem.
Bu dediğin yöntem çöpten başka bir yöntem değil. Bir kere dahili sürücü kaldırırsan veya devredışı bırakırsan daha da düşük performans alırsın.

Windows arama çubuğuna grafik ayarları yaz, oradan klasik uygulama seçip oynayacağın oyunu yüksek performans olarak seçip kaydedin.
Onuda denedim hocam.Ancak yüksek performansta bile aynı derecede performans veriyor.Nvidia çift ekran kartı olan arkadaşım denedi ve işe yaradı.Ancak AMD'de işe yaramıyor.

Hocam bu 512mb'lik ekran kartını bios ayarlarından default etmek mümkün mü? Bilginiz var mı acaba?

Son düzenleme:
Çift yazılım mı kuruyorsun? DDU ile kaldırıp tek bu programı yükler misin? Eski sürücüde yüksek performans çalıştırma var, geçişli grafikleri bulunmakta. AMD Adrenalin 2020'de bunu kaldırdılar. Artık yüksek grafik isteyen uygulamalarda kendisi otomatik harici ekran kartına geçmekte. Bende eski oyunlarda dahili ekran kartını kullanıyor ve bende sana dediğim yöntemle yapınca harici ekran kartla çalıştırıyordum. Sen yeni güncelleme gelene kadar attığım bağlantıdaki sürücüyü kullan. Yeni sürücü biraz optimize sorunlu ve senin grafik kartların düşük, yeni sürücüyü yüklemen oyunlarda kasma yaratabilir.

Çift yazılım mı kuruyorsun? DDU ile kaldırıp tek bu programı yükler misin? Eski sürücüde yüksek performans çalıştırma var, geçişli grafikleri bulunmakta. AMD Adrenalin 2020'de bunu kaldırdılar. Artık yüksek grafik isteyen uygulamalarda kendisi otomatik harici ekran kartına geçmekte. Bende eski oyunlarda dahili ekran kartını kullanıyor ve bende sana dediğim yöntemle yapınca harici ekran kartla çalıştırıyordum. Sen yeni güncelleme gelene kadar attığım bağlantıdaki sürücüyü kullan. Yeni sürücü biraz optimize sorunlu ve senin grafik kartların düşük, yeni sürücüyü yüklemen oyunlarda kasma yaratabilir.

Benim ekram kartlarıma uygun sürücüyü nasıl indirebilirim hocam.Sürücü indirmede en yüksek sürücüleri gösteriyorda sadece.

Windows da sadece R5 ekran kartı gözüküyor bu arada.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    6,8 KB · Görüntüleme: 78
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı