Çift Anadal Yapılır Mı?

• Konuyu başlatan Boğaçhan Ülker
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 1.116
B

Boğaçhan Ülker

Ziyaretçi
Arkadaşlar bu sene üniversiteye kapağı attım bilgisayar mühendisliği bölümüne. Şimdi düşündüğüm çift ana dal yapabilir miyim? Biraz yazılım öğrenirken tasarım kısmında da kendimi güçlendirmek istiyorum? Sizce tavsiyeleriniz nelerdir?

Kardeşim eğer kendine güveniyorsan bence yap zaten sadece ekstra dersleri vereceksin ortak dersleri vermiceksin normalden biraz fazla çalışman lazım ama Mezuniyetten sonra is bulmak konusunda 1 adım hatta birkaç adım önde olursun

Biraz zorlanırsın ama ileride karşılığını alırsın ben şansını dene derim 4 sene sonra çok iyi yerlere gelebilirsin.Ama okuyacağın diğer alan ile derslerinin çakışmaması gerekiyor.

Bu durum senin derslerinde başarı durumuna bağlı derslerin iyi olursa yapabilirsin diye biliyorum bu durumu okuldan öğrenmen daha iyi olur ders programları hakkında sağlıklı bilgiyi onlar verebilir.Derslerin durumu iyi olursa ve ders saatleri uyuşursa yapabilirsin diye düşünüyorum ama en net bilgiyi okuldan alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı