Çift Anadal Yapmak

Linuxer

Femtopat
Arkadaşlar hem dijital oyun tasarımı hem de bilgisayar mühendisliği arasında kaldım. İkisini de okuyup çift anadal yapma şansım var mı? Yaparsam nasıl yaparım? Zor olur mu? Hem oyun geliştirmek hem siber güvenlikte kendimi geliştirmek istiyorum. Şimdiden teşekkürler...

Bir sürü şartı var. O şartları sağlasan bile muhtemelen dijital oyun tasarımı alakasız bir bölüm olduğu için izin verilmeyecektir.
Okuldan okula değişiyor tabii. Direkt ana bölümün sekreterliği ile iletişime geçmenizi tavsiye ederim.

Bölümün ismine kanmayın.

Bilgisayar mühendisliği zaten dijital oyun tasarımını kapsamıyor mu?
Bambaşka bölümler ikisi de. Birinde bilgisayar yapıyorsun diğerinde oyun.

İki bölümde de yakın dersler var mühendislikle alakalı matematik fizik falan ama yine de araştırmak lazım.

Arkadaşlar hem dijital oyun tasarımı hem de bilgisayar mühendisliği arasında kaldım. İkisini de okuyup çift anadal yapma şansım var mı? Yaparsam nasıl yaparım? Zor olur mu? Hem oyun geliştirmek hem siber güvenlikte kendimi geliştirmek istiyorum. Şimdiden teşekkürler...
Hocam aradan biraz zaman geçmiş ama yine de sorayım dedim yapabildiniz mi hayalinizdeki şeyi?

Bambaşka bölümler ikisi de. Birinde bilgisayar yapıyorsun diğerinde oyun.

İki bölümde de yakın dersler var mühendislikle alakalı matematik fizik falan ama yine de araştırmak lazım.

Hocam aradan biraz zaman geçmiş ama yine de sorayım dedim yapabildiniz mi hayalinizdeki şeyi?
Bilgisayar yapmıyorsun.
Nasıl ilerlediğine bağlı.
Senin dediğin elektroniğe giriyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı