Çift bölge antrenmanı 5 güne nasıl sığdırılır?

Tamam kardesim deneyecegim fakat gogus omuz beni buyuk ihitmal sakatlayacaktir olmadi ctesi sabahin korunde salona gideceğim galiba teşekkürler ilgin icin.
Göğüs idmanına başlamadan önce omuzları ısındır. Yapabilirsen 3 gün idman 1 gün off iyidir.

Tamam kardesim deneyecegim fakat gogus omuz beni buyuk ihitmal sakatlayacaktir olmadi ctesi sabahin korunde salona gideceğim galiba teşekkürler ilgin icin.

Ön omuz çalışma omuz idmanında olur biter. İstersen yan omuzla arka omuzu birini göğüse birini sırta dağıt.

Benimde aynı ondan kalan bölgeyi diğer hafta başına atıyorum bu sefer göğüs 1 kere çalışıyorum sonraki haftaya atıyorum yani her hafta 1 bölge az çalışıyor olacak şekilde ayarladım ben.

Ancak eskiden göğüs arka kol sırt önkol yapıyordum sıkıntı şu sırt sonrası önkolda 10-12.5kg hammer curl yapan ben 7.5 kiloda bile zorlanıyordum bu yüzden göğüs önkol sırt arka kola geri döndüm bilmiyorum ne kadar mantıklı ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…