- Katılım
- 26 Nisan 2020
- Mesajlar
- 9.516
- Makaleler
- 49
- Çözümler
- 12
Yeterli mi? Bir de PC'de dursa? Çift harici demek istedim.
Son düzenleme:
Bulut sevmiyorum. Ayrıca, önüme gelen her dosyayı açmam. Diski taktığım anda böyle bir virüs sistemi bozar mı?Bilgisayara Ransomware bulaşır ya da HDD'leri bozan bir şey olursa 2 HDD'yi de bozarsa verileri kaybedebilirsiniz. Mümkünse Cloud yedeği yapın ve 2. diski de çıkarıp güvenli yerde saklayın.
Bulut sevmiyorum. Ayrıca, önüme gelen her dosyayı açmam. Diski taktığım anda böyle bir virüs sistemi bozar mı?
Değerli olsa bile bir disk takmak neden bozun ki? Ortada fol yok yumurta yok.Verilerinizin değerine bağlı. Ransomware'ler çok sürpiz bulaşabiliyor. Elektrik ve çevresel riskler de mevcut.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.