Çift E-SIM'li iPhone 15 Pro Max alınır mı ?

Egunes

Decapat
Kek günü
Daha fazla  
Arkadaşlar böyle bir telefon geldi elime. Satın almak istiyorum. Çift E-SIM var. Fiziki SIM özelliği yoktur. Amerika için çıkan modeldir. Sizce alınır mı?

Sorunuz Fiziki Sim ve E-SIM içinse bir farkı yok QR kod okutup kullanıma devam ediyorsunuz. Eşime 2022 Aralık ayında Amerika ziyaretim de telefon almıştım fiziki simcard yok ve halen kullanmakta. Bir eksisini ya da sıkıntısını hatırlamıyorum.

Sorunuz Fiziki Sim ve E-SIM içinse bir farkı yok QR kod okutup kullanıma devam ediyorsunuz. Eşime 2022 Aralık ayında Amerika ziyaretim de telefon almıştım fiziki simcard yok ve halen kullanmakta. Bir eksisini ya da sıkıntısını hatırlamıyorum.
Satmakta zorluk çeker miyim? Değerinin düşmesine sebep olabilir mi?

kayıtsız kullanacaksınız herhalde, sürekli e-simle uğraşmak 4 ayda bir biraz can sıkıcı olabilir, bir fiziki, bir e-simli model olsa daha iyi olurdu
Satmakta zorluk çeker miyim? Değerinin düşmesine sebep olabilir mi?
evet ilerde satarken tercih edilmeyebilir, herkes e-simle kullanmıyor ülkede çok yaygın değil, operatörlerin verdiği hizmetler de çok iyi değil zaten

Aktif olarak kullandığım 15 Pro Max modelini 1 yıl önce Amerika'dan aldım ve kullanıyorum. Çift e-SIM mevcut numara taşıdım hat değiştirdim ama bir problem yaşamadım. E-SIM için kapsama alanı olsun kullanımı olsun ülkemizde gayet iyi durumda olduğunu düşünüyorum. En azından ben problem yaşamadım. Değer kaybı durumuna gelince yorum yapamayacağım ama sonuçta yine de bir elma diyeceğim.

kayıtsız kullanacaksınız herhalde, sürekli e-simle uğraşmak 4 ayda bir biraz can sıkıcı olabilir, bir fiziki, bir e-simli model olsa daha iyi olurdu

evet ilerde satarken tercih edilmeyebilir, herkes e-simle kullanmıyor ülkede çok yaygın değil, operatörlerin verdiği hizmetler de çok iyi değil zaten
Son 1 yıldır Turkcell ve bir kaç aydır da Türk Telekom'un e-simlerini deneyimliyorum herhangi bir problem yaşamadım.

*Bu arada eklemek istiyorum benim cihazım kendi adıma kayıtlı bir cihaz olduğu için bu durumu göz ardı etmek istemiyorum. Cihaz kayıtlı değil ise bu durumda uğraşmanız söz konusu olabilir. Yine kayıtlı ise ve süresini doldurup kayıtlı kişinin üzerinde düşmüş ise mantıklı olabilir. Yine de imei kaydının e-devlet üzerinden tek tıkla iptal edilip silinebiliyor olması gibi bir durum da söz konusu olabiliyor. Bu tarz ayrıntıları da düşünmeniz de fayda var.

Son düzenleme:
Arkadaşlar böyle bir telefon geldi elime. Satın almak istiyorum. Çift E-SIM var. Fiziki SIM özelliği yoktur. Amerika için çıkan modeldir. Sizce alınır mı?

Cevapları bu rehberde var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı