Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Discord, spotify tarzı uygulamaları yan ekrandan kullanabilirsiniz. Oyun oynarken, yazı yazarken herhangi bir iş yaparken yandan video izleyebilirsiniz.
Ben yazılım sektöründe, yan ekranda Chrome kullanıyorum. Oyun oynarken video izliyorum, her şekilde işimi çok rahatlatıyor şu an bile sana yazarken sol tarafta Youtube videosu açık.
İlla yayın yapmana gerek yok bir taraf oyun oynayip diğer tarafta Discord'u kullanabilirsin veya Spotify açarsın veya nereden dinliyorsan daha rahat olur.