- Makaleler
- 21
Merhaba, risera bağlı GTX 1660 Ti var. Anakartın X16 portuna GTX 960 takarak oyun oynayabilir miyim? Yani biri mining'de biri oyunda çalışabilir mi?
Evet çalışır.Merhaba, risera bağlı GTX 1660 Ti var. Anakartın X16 portuna GTX 960 takarak oyun oynayabilir miyim? Yani biri mining'de biri oyunda çalışabilir mi?
750W var High Power Element serisinden. Gayet yeterli olacağına eminim ancak yine de size sorayım.İki ekran kartından sadece biri ile mining yapmak
Şu an elimde ASUS Dual RX 5500 XT 8 GB olan bir ekran kartı var bununla kazım yapıyorum. Ama aynı anda oyuna girersem ekran kartına zarar verir mi bilmiyorum. Zarar verir mi? Ayrıca 2. bir 2 veya 4 GB'lık ekran kartı alıp onunla sistemi çalıştırmayı, oyun oynamayı ve diğer şeyleri yapmayı...www.technopat.net
2 adet açılmış başlık var bununla ilgili. Yapılabilir ama güç konusunda yeterli gücü verebilmeniz gerek.İki ekran kartının biri ile mining diğeriyle de oyun oynanabilir mi?
Selamlar arkadaşlar bu site bana birçok şey öğretti ve öğretmeye de devam ediyor. Şimdi halihazırda kullandığım GTX970 kartım ile oyun vs işlerim için yeterli geliyor. 1- Aklıma şöyle bir şey geldi ben bir RTX2060 daha alsam ( MAG B460M MORTAR anakartım bu) direkt anakarta takabilirim sanırım...www.technopat.net
750W var High Power Element serisinden. Gayet yeterli olacağına eminim ancak yine de size sorayım.
Nasıl yaptığını söyler misin hocam? Hocamın attığı konuya baktım pek bir şey anlamadım. Trex miner üzerinden sadece GPU 0 veya 1'i çalıştırma gibi bir ayar var mı?Evet yapılır, şu an 1660 Ti ve 1660S var 1660 Ti'ı oyunda kullanıyorum 1660S mining yapıyor.
750W var High Power Element serisinden. Gayet yeterli olacağına eminim ancak yine de size sorayım.
Nasıl yaptığını söyler misin hocam? Hocamın attığı konuya baktım pek bir şey anlamadım. T-Rex Miner üzerinden sadece GPU 0 veya 1'i çalıştırma gibi bir ayar var mı?
Doğru takdığınıza emin misiniz? Normalde ayar yapmanıza gerek olmadan açılması lazım.@st_140523 Riser'ı taktığım zaman bilgisayar görüntü vermiyor. BIOS ayarı falan mı var?
@emircanunlts @BerkayZ87 @atar1993 @classy01
Hocalar yardımcı olur musunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.