Çözüldü Çift ekran kartı birisi oyunda birisi miningde çalışır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
2 adet açılmış başlık var bununla ilgili. Yapılabilir ama güç konusunda yeterli gücü verebilmeniz gerek.

2 adet açılmış başlık var bununla ilgili. Yapılabilir ama güç konusunda yeterli gücü verebilmeniz gerek.
750W var High Power Element serisinden. Gayet yeterli olacağına eminim ancak yine de size sorayım.

Evet yapılır, şu an 1660 Ti ve 1660S var 1660 Ti'ı oyunda kullanıyorum 1660S mining yapıyor.
Nasıl yaptığını söyler misin hocam? Hocamın attığı konuya baktım pek bir şey anlamadım. Trex miner üzerinden sadece GPU 0 veya 1'i çalıştırma gibi bir ayar var mı?

750W var High Power Element serisinden. Gayet yeterli olacağına eminim ancak yine de size sorayım.

Güç olarak yeterli gelecektir. Yüksek ihtimalle sorun yaşamadan kullanırsınız.

Nasıl yaptığını söyler misin hocam? Hocamın attığı konuya baktım pek bir şey anlamadım. T-Rex Miner üzerinden sadece GPU 0 veya 1'i çalıştırma gibi bir ayar var mı?

Hocam T-Rex Miner'da yok ancak PhoenixMiner ile yapabilirsiniz. Ancak oyun oynarken 1660 Ti'ı kullanmaması lazım bilgisayar ayarlarından oyunu GTX 960 ile çalıştırılmasını ayarlayın. Ben birazdan yazacağım nasıl PhoenixMiner'ın ayarlamasının yapılacağını.

500W ile belirttiğim gibi 2 ekran kartı çalıştırıyorum. Sıkıntı olmayacaktır.
Hocam yapacağınız şey çok basit, şimdi mining programını açtınız zaten orada GPU0 ve GPU1 olacaktır.(bu sıralama ve sayılar değişebilir takılmayın) Mesela GPU0 yani 1660 Ti'ı çalıştıracaksınız oraya "0" yazıyorsunuz ve "GPU0 enabled yazıyor" yani artık 1660 Ti ınız çalışıyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı