- Makaleler
- 21
Merhaba, risera bağlı GTX 1660 Ti var. Anakartın X16 portuna GTX 960 takarak oyun oynayabilir miyim? Yani biri mining'de biri oyunda çalışabilir mi?
Yanında gelen SATA dönüştürücü ile bağladım. Sonrasında USB'yi bağladım. Riser çalışıyor şu an. Ama PC'de görüntü yok.Doğru takdığınıza emin misiniz? Normalde ayar yapmanıza gerek olmadan açılması lazım.
Ekran kartına da güç veriyorsunuz değil mi?Yanında gelen SATA dönüştürücü ile bağladım. Sonrasında USB'yi bağladım. Riser çalışıyor şu an. Ama PC'de görüntü yok.
Eki Görüntüle 1374342
Evet. Görüntüyü 960'dan almaya çalışıyorum bu arada.Ekran kartına da güç veriyorsunuz değil mi?
Evet. Görüntüyü 960'dan almaya çalışıyorum bu arada.
Bir dakika, bir şey daha deneyip onu deneyeyim birde.Eğer soketleri de tam oturttuğunuza emin iseniz sorun riserdadır. Düşük ihtimalle de olsa riserlar bozuk olabiliyor, GTX 960'ı risera 1660 Ti'ı ise anakarta takmayı denediniz mi?
Her şeyi doğru yaptığınızdan eminseniz, riser sıkıntılıdır.@st_140523 Riser'ı taktığım zaman bilgisayar görüntü vermiyor. BIOS ayarı falan mı var?
@emircanunlts @BerkayZ87 @atar1993 @classy01
Hocalar yardımcı olur musunuz?
BIOS'tan bir ayarı falan olabilir mi? P55 UD3L kullanıyorum.Her şeyi doğru yaptığınızdan eminseniz, riser sıkıntılıdır.
Hiç riser kullanmadım hocam onu bilmiyorum. Her şeyi doğru yaptıysanız çalışması gerek.BIOS'tan bir ayarı falan olabilir mi? P55 UD3L kullanıyorum.
Bu arada Phoneixminer kullanmayın, güvenilir değil.Hocam T-Rex Miner'da yok ancak PhoenixMiner ile yapabilirsiniz. Ancak oyun oynarken 1660 Ti'ı kullanmaması lazım bilgisayar ayarlarından oyunu GTX 960 ile çalıştırılmasını ayarlayın. Ben birazdan yazacağım nasıl PhoenixMiner'ın ayarlamasının yapılacağını.
500W ile belirttiğim gibi 2 ekran kartı çalıştırıyorum. Sıkıntı olmayacaktır.
Hocam yapacağınız şey çok basit, şimdi mining programını açtınız zaten orada GPU0 ve GPU1 olacaktır.(bu sıralama ve sayılar değişebilir takılmayın) Mesela GPU0 yani 1660 Ti'ı çalıştıracaksınız oraya "0" yazıyorsunuz ve "GPU0 enabled yazıyor" yani artık 1660 Ti ınız çalışıyor.
Hiç riser kullanmadım hocam onu bilmiyorum. Her şeyi doğru yaptıysanız çalışması gerek.
Bu arada Phoneixminer kullanmayın, güvenilir değil.
NiceHash - Leading Cryptocurrency Platform for Mining and Trading
www.nicehash.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.