Çözüldü Çift ekran kartı birisi oyunda birisi miningde çalışır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Doğru takdığınıza emin misiniz? Normalde ayar yapmanıza gerek olmadan açılması lazım.
Yanında gelen SATA dönüştürücü ile bağladım. Sonrasında USB'yi bağladım. Riser çalışıyor şu an. Ama PC'de görüntü yok.
IMG_20220430_172235.jpg

BIOS'tan bir ayarı falan olabilir mi? P55 UD3L kullanıyorum.
Hiç riser kullanmadım hocam onu bilmiyorum. Her şeyi doğru yaptıysanız çalışması gerek.
Hocam T-Rex Miner'da yok ancak PhoenixMiner ile yapabilirsiniz. Ancak oyun oynarken 1660 Ti'ı kullanmaması lazım bilgisayar ayarlarından oyunu GTX 960 ile çalıştırılmasını ayarlayın. Ben birazdan yazacağım nasıl PhoenixMiner'ın ayarlamasının yapılacağını.

500W ile belirttiğim gibi 2 ekran kartı çalıştırıyorum. Sıkıntı olmayacaktır.
Hocam yapacağınız şey çok basit, şimdi mining programını açtınız zaten orada GPU0 ve GPU1 olacaktır.(bu sıralama ve sayılar değişebilir takılmayın) Mesela GPU0 yani 1660 Ti'ı çalıştıracaksınız oraya "0" yazıyorsunuz ve "GPU0 enabled yazıyor" yani artık 1660 Ti ınız çalışıyor.
Bu arada Phoneixminer kullanmayın, güvenilir değil.

Hiç riser kullanmadım hocam onu bilmiyorum. Her şeyi doğru yaptıysanız çalışması gerek.

Bu arada Phoneixminer kullanmayın, güvenilir değil.

Evet ben de yeni öğrendim. Ancak bir kartı aktifleştirip diğerini deaktif etmek için PhoenixMiner kullanmak gerekiyor. Başka minerda da o özellik var ise paylaşın hepimiz yararlanalım. Ancak arkadaşın GTX 960ı olduğu için ve o ile de ETH kazılmayacağı için belki aktifleştirmesine/deaktifleştirmesine gerek kalmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı