OzanOzates
Hectopat
Daha fazla
Merhabalar, öncelikle size bilgisayarımın özelliklerinden bahsedeyim: Intel® Core™ i7-7700HQ, 16 GB RAM ve NVIDIA® GeForce® GTX 1050. Konumuza geçecek olursak, ben bilgisayarımda her zaman (masaüstü de dahil) NVDIA kartını kullanmak istiyorum yani dahili GPU'yu devre dışı bırakmak istiyorum. NVDIA Denetim Masası'ndan 3D Ayarlarının Yönetilmesi sekmesinden NVIDIA kartını seçtim ancak bu masaüstünde NVIDIA kullandırtmıyor. Aygıt yöneticisinden dahili GPU'yu devre dışı bırakmayı denedim ancak bunda NVIDIA ekran kartının da çalışmasını durduruyor. (Bunu NVIDIA denetim masasına beni almayınca fark ettim)
Hata NVIDIA Denetim Masası/3D Ayarlarının Yönetilmesi/Program Ayarları bölümünden explorer.exe yi ve diğer entegre grafik kullananları NVIDIA ile değiştirmek istedim ancak entegre grafik seçeneği kilitliydi.
Kısacası aklıma gelen her yöntemi denedim ancak bir çözüm bulamadım. Yardımlarınızı bekliyorum.
Hata NVIDIA Denetim Masası/3D Ayarlarının Yönetilmesi/Program Ayarları bölümünden explorer.exe yi ve diğer entegre grafik kullananları NVIDIA ile değiştirmek istedim ancak entegre grafik seçeneği kilitliydi.

Kısacası aklıma gelen her yöntemi denedim ancak bir çözüm bulamadım. Yardımlarınızı bekliyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: