MSI Project Zero B650M alınır mı?

Makaleler
1
Daha fazla  
Sistemimde A620M-E CSM ASUS Prime anakart var. Yarın bunu satacağım ve bu anakarti almak istiyorum. Kasam MSI MAG Pano M100R Micro ATX yani uyum konusunda bir sıkıntım yok. Alınır mı? İşlemcim Ryzen 5 7600 ama ileride 3D'ye gececegim.

Alınır hocam, tasarımı muhteşem bir anakart. Ayrıca Pano M100R kasayla mükemmel bir ikili olur.
Cevap gelmeyince almaya karar verdim hocam teşekkür ederim yorumunuz için.

Dosya Ekleri

• IMG_20250919_213834.jpg
    IMG_20250919_213834.jpg
    124,5 KB · Görüntüleme: 13
İleride 3d bir işlemciye geçmeyi düşünüyorum sorun çeker miyim hocam.
Ne gibi bir sorun hocam? Ben 7800x3D ile kullanıyorum. Overclock ile işlemciyi zorlamayı düşünmüyorsanız en iyi B650 çipsetli, soğutuculu anakartı aldınız. Normal bir kullanıcı iseniz X870 cihpsetli anakartlara gerek yok. AM6 chipset çıkana kadar götürür size Project Zero

Ne gibi bir sorun hocam? Ben 7800x3D ile kullanıyorum. Overclock ile işlemciyi zorlamayı düşünmüyorsanız en iyi B650 çipsetli, soğutuculu anakartı aldınız. Normal bir kullanıcı iseniz X870 cihpsetli anakartlara gerek yok. AM6 chipset çıkana kadar götürür size Project Zero
Sorundan kastım hep X serisi almayı öneriyorlar 9850x3d için vrm bellekleri vs yüzünden.

Bütçe varsa ben de X serisi öneririm tabiki :) ama PBO açık, işlemciyi gereksiz yormayacak şekilde kullanırsanız anakart üstündeki soğutucular hayli hayli yeterli x3D serileri için. Ram olarak da Lexar Ares Ram kullanıyorum anakartla çok uyumlu çalışıyorlar hiç ram kaynaklı mavi ekran vs almadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı