Çift Ekranda Oyun Takılma Sorunu

OmerInce

Decapat
Öncelikle sistem özelliklerim: AMD FX 8350 4GHz, AMD Radeon R9 270x 2x8 Kingston Hyperx Fury.

Sorunum ise bir oyuna girince full ekrandayken oyun takılıyor. Bazı oyunlarda pencere moduna alınca düzeliyor bazılarında hiç düzelmiyor bazılarında ise tam tersi pencerede sıkıntı yaparken full ekran modunda bir şey yapmıyor. Şu ana kadar başka bir full ekran uygulamada sorun yaşamadım sadece oyunlarda yaşıyorum. Monitörlerim LG 21.5 22m38a ikiside aynı ve VGA çıkışlı. Ekranlardan birisi VGA çıkışına diğeri ise dönüştürücü ile HDMI çıkışına bağlı. Dönüştürücüm Slink SLhvs12 ekran kartımın yetmeme gibi bir sorununun olduğunu düşünmüyorum. Çünkü sıkıntı çıkarmayan oyun/uygulamalarda yan ekranda film dahi izlesem her hangi bir sıkıntı yapmıyor. Her ne kadar forumlarda arasam da bu sorunu yaşayan birisine denk gelemedim. Son olarak işletim sistemi olarak W10 kullanıyorum.

Videoda da gördüğünüz üzere oyun ekranındayken takılıyor ancak bir şeye tıklayıp yan ekranda bir yere tıkladığımda görüntü geliyor. Tekrar tıkladığımda takılıyor aynı olay CSGO da oluyordu tam ekran pencere moduna alarak düzelttim ve sıkıntı yaşamıyorum. Bazıları ise bu şekilde hiç düzeltilemiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı