Çift hatlı telefon sorun çıkarır mı ?

Percival

Kilopat
Makaleler
3
Hepsiburada sitesinden Samsung Galaxy E7 (İthalat Garantili) aldım. Telefonu sipariş verdiğimde bilgilerinde tek hatlı yazıyordu ve aradım söyledim tek hatlı mı diye evet tek hatlı dediler, kargo bugün ulaştı telefonu açtım inceledim sonra ne fark edeyim telefonun arkasında Duos yazıyor. Aradım söyledim müşteri hizmetleri bana dedi ki evet size yanlış ürün gönderilmiş iade etmek istiyor musunuz bende değiştirin dedim öyle bir hakkımın olmadığını söylediler bende telefonu açtım inceledim dedim sorun olur mu size mail ile geri dönüş yapacağız dediler. Şimdi ben bu siteden 4-5 tane telefon + bir sürü ıvır zıvır alan birisi olarak siteye güvenim tam ama bu kadar zaman tekrar bekle işin yoksa uğraş dur eski telefonla idare et şimdi sizce iade etmeli miyim ? çift hattın dezavantajı nelerdir çok şarj yer mi ? yorumlarını bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı