Server bilgisayarına neden RTX 2080 Ti takıyorsunuz ki?
[/QUOTEoyun oynuyorum çünkü
Neden oynayamiyorumki cod warzone pubg steami çatır çatır oynuyom 1060 kartla low ayarlarda 200 fps peri geciyo kart ultrada 200 alabilirim sagalm kartlaSse 4.2 desteği sunan oyunları oynayamazsınız isterseniz elinizde grtx 20080 Ti olsun. Origin Odyssey Doom yeni oyunu gibi.
Oyun için aldım ucuz denk geldiBu işlemcilere Overclock yapmak saçma geldi
Servermi kuracaksınız
Oyunmu oynayacaksınız ona göre 2080 ti takın yoksa
RX 570 iyidir
Neden oynayamiyorum ki CoD Warzone PUBG Steam'i çatır çatır oynuyorum 1060 kartla Low ayarlarda 2000 FPS peri geciyor kart Ultra'da 200 alabilirim sagalm kartla.
Hata yapmışsın zaten oyunların maksimum kullanacağı ekran kartı kapasitesi 3 gbNeden oynayamiyorumki cod warzone pubg steami çatır çatır oynuyom 1060 kartla low ayarlarda 2000 fps peri geciyo kart ultrada 200 alabilirim sagalm kartla
Oyun için aldım ucuz denk geldi
Hocam işlemcinin sse 4.2 desteği yok sse 4.2 desteği olan oyunların hiçbirini oynayamazsınız benden daha iyi mi bileceksiniz bende Xeon işlemci kullanıyorum ve aldığım AC Odyssey ve Origin boşa duruyor şu anda. Gidin biraz para verinecc RAM alın uyguna bulup tam server seti 7K satıyor adam aynı X5680 işlemcili.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.