OLED Monitör önerisi

Bu model eski nesil panel kullanıyor. Bir arkadaşın 1 yıl dolmadan tarayıcının adres barı yanmıştı. ROG kazığı. Bu model yeni nesil panel kullanıyor.

Teşekkürler öneri için. Ben de 1 tane sipariş verdim şimdi, vade farksız 6 taksit çok iyiydi. İnşallah güzel çıkar.

İptal edin eski nesil bu alınacak bir monitör değil. Çok daha iyisi var daha ucuza.

Teşekkürler öneri için. Ben de 1 tane sipariş verdim şimdi, vade farksız 6 taksit çok iyiydi. İnşallah güzel çıkar.

İptal edin eski nesil bu alınacak bir monitör değil. Çok daha iyisi var daha ucuza. TR'ye yenisi geldi çok daha iyi.

Eski dostum bunun paneli. Metin okuma performansı, renk gamutu, parlaklık vs birçok konuda yeni modellerden geride. Birçok teknoloji de yok eski nesile bu kadar para verilmez. Gigabyte'ın tandem woled monitörünü alın. Daha iyi bir kaplama var ayrıca bu monitörde. PG27AQDM'nin kaplaması Gigabyte kadar iyi degil. Gigabyte da ayrıca bfı var, yenileme hızı falan da daha yüksek. Say say bitmez birisi eski nesil birisi yeni nesil. ASUS ROG adı altında 1.nesil satıyor size. Gen 2 bile değil o monitör. Ayrıca 2 yıl yanma garantisi var sadece. Gigabyte ise 4.nesil arada devasa fark var.

Adam size gen 4 OLED parasına gen 1 modeli kitlemiş. :D @Mert Alisağoğlu @anoktakaan1

Bilgisi olmayanların öneri yapmaması gerek, çok kötü bir durum.

asus rog da ikiside var 3 yıl yanma garantili

Desktop Screenshot 2025.10.16 - 22.53.38.99.png

Son düzenleme:
Bu model eski nesil panel kullanıyor. Bir arkadaşın 1 yıl dolmadan tarayıcının adres barı yanmıştı. ROG kazığı. Bu model yeni nesil panel kullanıyor.

İptal edin eski nesil bu alınacak bir monitör değil. Çok daha iyisi var daha ucuza.

İptal edin eski nesil bu alınacak bir monitör değil. Çok daha iyisi var daha ucuza. TR'ye yenisi geldi çok daha iyi.

Eski dostum bunun paneli. Metin okuma performansı, renk gamutu, parlaklık vs birçok konuda yeni modellerden geride. Birçok teknoloji de yok eski nesile bu kadar para verilmez. Gigabyte'ın tandem woled monitörünü alın. Daha iyi bir kaplama var ayrıca bu monitörde. PG27AQDM'nin kaplaması Gigabyte kadar iyi degil. Gigabyte da ayrıca bfı var, yenileme hızı falan da daha yüksek. Say say bitmez birisi eski nesil birisi yeni nesil. ASUS ROG adı altında 1.nesil satıyor size. Gen 2 bile değil o monitör. Ayrıca 2 yıl yanma garantisi var sadece. Gigabyte ise 4.nesil arada devasa fark var.

Adam size gen 4 OLED parasına gen 1 modeli kitlemiş. :D @Mert Alisağoğlu @anoktakaan1

Bilgisi olmayanların öneri yapmaması gerek, çok kötü bir durum.

Eki Görüntüle 2588965
Ciddi misiniz ya, ben de aldım gidip bunu, bir de iade ile uğraşıcam şimdi bir sürü
teşekkürler uyarı için

Ciddi misiniz ya, ben de aldım gidip bunu, bir de iade ile uğraşacağım şimdi bir sürü.
Teşekkürler uyarı için.

Rica ederim. Yine şanslısın ben yazmasam 2 sene sonra yansa ortada kalacaktınız. Şansa gördüm bende. Ne yanma için dayanıklılığı iyi ne de diğer monitörler kadar iyi görüntü kalitesine veya çok yönlülüğe sahip. Garantisi bile 2 yıl yani siz hesap edin. ASUS güncel OLED monitörlerine 3 yıl yanma garantisi veriyor. Bu bütçedeki en iyi Woled MO27Q28G, en güncel panelde en iyi değerler de bu monitörde var. XG27AQWMG veya muadil parlak kaplamalı versiyonlar gelmediği sürece TR de en iyi seçenek bu şu an. Eğer parlak kaplamalı QD-Oled isterseniz gen 3 AW2725D bakmalısınız. Genel olarak MO27Q28G üstün bir monitör. Fiyatı da uygun alıp geçebilirsiniz. Absürt ucuz fiyatı var. İşin garibi öneren arkadaş 360hz modelini aldım diyor, büyük ihtimal XG27ACDNG aldı. O model de 3.nesil QD-Oled panel kullanıyor. Yine kendisi çok eski bir model almamış. Ama önerirken en eski ve alınmayacak modellerden birini önermiş. :D
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Rica ederim. Yine şanslısın ben yazmasam 2 sene sonra yansa ortada kalacaktınız. Şansa gördüm bende. Ne yanma için dayanıklılığı iyi ne de diğer monitörler kadar iyi görüntü kalitesine veya çok yönlülüğe sahip. Garantisi bile 2 yıl yani siz hesap edin. ASUS güncel OLED monitörlerine 3 yıl yanma garantisi veriyor. Bu bütçedeki en iyi Woled MO27Q28G, en güncel panelde en iyi değerler de bu monitörde var. XG27AQWMG veya muadil parlak kaplamalı versiyonlar gelmediği sürece TR de en iyi seçenek bu şu an. Eğer parlak kaplamalı QD-OLED isterseniz gen 3 AW2725D bakmalısınız. Genel olarak MO27Q28G üstün bir monitör. Fiyatı da uygun alıp geçebilirsiniz. Absürt ucuz fiyatı var. İşin garibi öneren arkadaş 360Hz modelini aldım diyor, büyük ihtimal XG27ACDNG aldı. O model de 3.nesil QD-OLED panel kullanıyor. Yine kendisi çok eski bir model almamış. Ama önerirken en eski ve alınmayacak modellerden birini önermiş. :D

Bu model

MO27Q28G​

Sadece tek bir sitede satılıyor ön sipariş ürünü olarak, biraz daha beklemeli miyim, Kasım indirimlerinde belki peşin fiyatına taksitle alabileceğim sitelerde de satış olabilir

Bu model.

MO27Q28G​

Sadece tek bir sitede satılıyor ön sipariş ürünü olarak, biraz daha beklemeli miyim, Kasım indirimlerinde belki peşin fiyatına taksitle alabileceğim sitelerde de satış olabilir.

İsterseniz bekleyin acele etmenize gerek yok. Bu modelin parlak kaplamalı versiyonları da ileride gelecek. Gigabyte'dan gelmezse diğer markalardan gelecek. O modeller daha iyi olur.

Şu rehbere gözatın:

İsterseniz bekleyin acele etmenize gerek yok. Bu modelin parlak kaplamalı versiyonları da ileride gelecek. Gigabyte'dan gelmezse diğer markalardan gelecek. O modeller daha iyi olur.

Şu rehbere gözatın:

Sa kral Dell alien ware alınır mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı