S Seraelas Centipat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 87 Çözümler 1 26 Mayıs 2020 #1 İyi günler, yakın zamanda "JBL C100'si" ismindeki kulaklığı aldım fakat bilgisayarımda kulaklık ve mikrofon girişi ayrı, tek jaklı kulaklıkla nasıl iki özelliği de çalıştırabilirim(kulaklık ve mikrofon). JBL C100SI Kulak İçi Kablolu Kulaklık Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt JBL C100SI Kulak İçi Kablolu Kulaklık Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katı www.mediamarkt.com.tr
İyi günler, yakın zamanda "JBL C100'si" ismindeki kulaklığı aldım fakat bilgisayarımda kulaklık ve mikrofon girişi ayrı, tek jaklı kulaklıkla nasıl iki özelliği de çalıştırabilirim(kulaklık ve mikrofon). JBL C100SI Kulak İçi Kablolu Kulaklık Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt JBL C100SI Kulak İçi Kablolu Kulaklık Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katı www.mediamarkt.com.tr
Marked One Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 2.451 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Pripyat 26 Mayıs 2020 #2 Şu tarz bir ayırıcı işinizi görür. Artı 0 Eksi
KS KS S Seraelas Centipat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 87 Çözümler 1 26 Mayıs 2020 #3 Marked One dedi: Şu tarz bir ayırıcı işinizi görür. Genişletmek için tıkla... peki ya onun dışında bi çözümü var mı? Artı 0 Eksi
Marked One dedi: Şu tarz bir ayırıcı işinizi görür. Genişletmek için tıkla... peki ya onun dışında bi çözümü var mı?
Marked One Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 2.451 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Pripyat 26 Mayıs 2020 #4 Seraelas dedi: peki ya onun dışında bi çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Yok diye biliyorum hocam. Belki Realtek ayarlarından bir şeyler yapılabilir. Artı 0 Eksi
Seraelas dedi: peki ya onun dışında bi çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Yok diye biliyorum hocam. Belki Realtek ayarlarından bir şeyler yapılabilir.