kablo konusunda evet haklısın yeni mönitörden cıkan hdmı kablosu bozuk cıktı kullangımı taktım ekran geldi yenisi alıcamKablo bozuk olabilir bende kabloları değiştim düzeldi.
Tak çıkar yapmayı dene klasik Türk usulü.
ÖYLE BİŞEY YOK HOCAMEğer sadece birinden görüntü alıyorsanız görüntü aldığınız monitör üzerinden windows masaüstüne sağ tıklayın -> görüntü ayarları -> yalnızca 1 üzerinde göster -> bu ekranı genişlet şeklinde ilerleyip kaydedin. Bu şekilde 2. monitörden de görüntü alabilirsiniz.
Nasıl öyle bi şey yok hocam? Seçenek olarak mı yok yoksa sorun o mu değil?kablo konusunda evet haklısın yeni mönitörden cıkan hdmı kablosu bozuk cıktı kullangımı taktım ekran geldi yenisi alıcam
ÖYLE BİŞEY YOK HOCAM
hocam 2. monitore hdmı olarak bagladım 1 .mönitorede bagladım hdmı olarak bagladım acaba 2 hdmı dan bagladımı icinmi böyleNasıl öyle bi şey yok hocam? Seçenek olarak mı yok yoksa sorun o mu değil?
O sorun olmaz hocam, normalde burada görseldeki gibi bir seçenek olması gerekir. İkisini de ekran kartına bağladınız değil mi?hocam 2. monitore hdmı olarak bagladım 1 .mönitorede bagladım hdmı olarak bagladım acaba 2 hdmı dan bagladımı icinmi böyleEki Görüntüle 2344205
EVET HOCAM SİNYAL YOK DİYORO sorun olmaz hocam, normalde burada görseldeki gibi bir seçenek olması gerekir. İkisini de ekran kartına bağladınız değil mi?
Eki Görüntüle 2344929
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.