GTX 1050 Ti ve i3-10100F kullanıyorum şu an bir 144Hz'lik monitörüm var ve bir tane daha alıp çift monitör yapmayı düşünüyorum. Sizce iyi bir fikir mi veya PC performansını etkiler mi?
GTX 1050 Ti ve i3-10100F kullanıyorum şu an bir 144Hz'lik monitörüm var ve bir tane daha alıp çift monitör yapmayı düşünüyorum. Sizce iyi bir fikir mi veya PC performansını etkiler mi?
Monitörlerin yenileme hızları farklı olunca da bir garip oluyor. İkinci el 144Hz bir monitör iyi gidebilir.Çift monitör sadece yayıncılar için değildir bir kere alışan bir daha tek monitöre dönemez çok büyük rahatlıktır, o sistem için parayı basıp üst seviye bir 2. monitör alma ama, 2. elden 1500-2000 liraya bişey bul yeter, 0 olarak bu iyi gidebilir:
![]()
MSI Pro MP223 21,5" 1 MS LED FullHD 100Hz Monitör Fiyatları ve Özellikleri
MSI Pro MP223 21,5www.n11.com
Alınır ancak o ekran kartıyla Surround modda kullanamazsın yani ikisini tek bir monitörmüş gibi kullanamazsın çünkü kaldırmaz.
Sana tavsiyem 2. monitör olarak pivot özelliği barındıran ucuz bir şey al dikey olarak kullan. Kodlama yapmasanız bile Discord, WhatsApp gibi uygulamalarda çok kullanışlı.
Çift monitör sadece yayıncılar için değildir bir kere alışan bir daha tek monitöre dönemez çok büyük rahatlıktır, o sistem için parayı basıp üst seviye bir 2. monitör alma ama, 2. elden 1500-2000 liraya bir şey bul yeter, 0 olarak bu iyi gidebilir:
![]()
MSI Pro MP223 21,5" 1 MS LED FullHD 100Hz Monitör Fiyatları ve Özellikleri
MSI Pro MP223 21,5www.n11.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.