Çift monitör alınır mı?

Egemennn

Hectopat
Daha fazla  
GTX 1050 Ti ve i3-10100F kullanıyorum şu an bir 144Hz'lik monitörüm var ve bir tane daha alıp çift monitör yapmayı düşünüyorum. Sizce iyi bir fikir mi veya PC performansını etkiler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX 1050 Ti ve i3-10100F kullanıyorum şu an bir 144Hz'lik monitörüm var ve bir tane daha alıp çift monitör yapmayı düşünüyorum. Sizce iyi bir fikir mi veya PC performansını etkiler mi?

2. el düşük bütçeli bir şey alacaksan mantıklı çift monitör çok iyi bir şey ama 0 144 alacaksan çok önermem onun yerine ekran kartı falan alabilirsin sistemine çünkü.

Çift monitör sadece yayıncılar için değildir bir kere alışan bir daha tek monitöre dönemez çok büyük rahatlıktır, o sistem için parayı basıp üst seviye bir 2. monitör alma ama, 2. elden 1500-2000 liraya bişey bul yeter, 0 olarak bu iyi gidebilir:

Monitörlerin yenileme hızları farklı olunca da bir garip oluyor. İkinci el 144Hz bir monitör iyi gidebilir.

Alınır ancak o ekran kartıyla surround modda kullanamazsın yani ikisini tek bir monitörmüş gibi kullanamazsın çünkü kaldırmaz.

Sana tavsiyem 2. monitör olarak pivot özelliği barındıran ucuz bir şey al dikey olarak kullan. Kodlama yapmasanız bile Discord, Whatsapp gibi uygulamalarda çok kullanışlı.

Alınır ancak o ekran kartıyla Surround modda kullanamazsın yani ikisini tek bir monitörmüş gibi kullanamazsın çünkü kaldırmaz.

Sana tavsiyem 2. monitör olarak pivot özelliği barındıran ucuz bir şey al dikey olarak kullan. Kodlama yapmasanız bile Discord, WhatsApp gibi uygulamalarda çok kullanışlı.

Çift monitör sadece yayıncılar için değildir bir kere alışan bir daha tek monitöre dönemez çok büyük rahatlıktır, o sistem için parayı basıp üst seviye bir 2. monitör alma ama, 2. elden 1500-2000 liraya bir şey bul yeter, 0 olarak bu iyi gidebilir:

Çok sağ olun hocam fikirleriniz için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı