E Eyo144 Kilopat Katılım 5 Mart 2018 Mesajlar 29 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2019 #1 Oyundayken 2.monitöre geçtimde Alt+Tab'a atıyor. Bunun sebebi nedir? İki monitörümde VGA çıkışlı ekran kartımda VGA çıkışı olmadından ikisindede dönüştürücü kullanıyorum. Ondan olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Aralık 2019
Oyundayken 2.monitöre geçtimde Alt+Tab'a atıyor. Bunun sebebi nedir? İki monitörümde VGA çıkışlı ekran kartımda VGA çıkışı olmadından ikisindede dönüştürücü kullanıyorum. Ondan olabilir mi?
YigitAyaz Centipat Katılım 6 Aralık 2019 Mesajlar 61 7 Aralık 2019 #2 Oyun ile ilgili bir bug olabilir. Başka bir oyunda dene eğer hala oluyorsa yapacak bir şey yok. Artı 0 Eksi
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.555 Makaleler 1 Çözümler 38 7 Aralık 2019 #3 Bende de aynısı oluyor. CS:GO, Warface, ETS2 gibi oynadığım oyunlarda örneğin Spotify'ı diğer ekrana attım ve şarkı değiştirmek istiyorum Alt+Tab atıyor. Eğer çok rahatsız ediyorsa oyunu pencereli moda almayı deneyin. Artı 0 Eksi
Bende de aynısı oluyor. CS:GO, Warface, ETS2 gibi oynadığım oyunlarda örneğin Spotify'ı diğer ekrana attım ve şarkı değiştirmek istiyorum Alt+Tab atıyor. Eğer çok rahatsız ediyorsa oyunu pencereli moda almayı deneyin.
KS KS E Eyo144 Kilopat Katılım 5 Mart 2018 Mesajlar 29 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2019 #4 YigitAyaz dedi: Oyun ile ilgili bir bug olabilir. Başka bir oyunda dene eğer hala oluyorsa yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Eyo144 dedi: Oyundayken 2.monitöre geçtimde Alt+Tab'a atıyor. Bunun sebebi nedir? İki monitörümde VGA çıkışlı ekran kartımda VGA çıkışı olmadından ikisindede dönüştürücü kullanıyorum. Ondan olabilir mi? Genişletmek için tıkla... cs.go pubg de oluyor sadece Artı 0 Eksi
YigitAyaz dedi: Oyun ile ilgili bir bug olabilir. Başka bir oyunda dene eğer hala oluyorsa yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Eyo144 dedi: Oyundayken 2.monitöre geçtimde Alt+Tab'a atıyor. Bunun sebebi nedir? İki monitörümde VGA çıkışlı ekran kartımda VGA çıkışı olmadından ikisindede dönüştürücü kullanıyorum. Ondan olabilir mi? Genişletmek için tıkla... cs.go pubg de oluyor sadece