Çift monitör ayarı nasıl yapılır?

İlk taktığın değil, GPU'nun çıkış sırasına göre okuyor bilgisayar. Önce HDMI sonra DP okur sıra itirbariyle diye biliyorum. Ana monitör olarak DP kullanıyorsanız maalesef HDMI önce gelebilir. Kontrol etmek için PC açılırken BIOS menüsü hangisinde gözüküyor diye kontrol edebilirsin. Eğer 2side DP ise çıkışların yerini değiştir.

Hocam ben 1. monitörü DP 2. monitörü HDMI kullanıyorum dediğiniz gibi bir şey olmuyor. (yada en azından bende olmuyor)

Hocam bildiğim kadarıyla 1. ekranla 2. ekran arasında bir fark yok. Yani ana ekranınızı 2. ekran diye göstermesi bir şey değiştirmiyor. 2. ekranı ana ekran yap.
Hocam sizin gösterdiğinizde anladığım kadarıyla ana ekran yap diye seçenek var direk yapılabiliyor fakat sistemim windows 10 olduğu için öyle bir seçenek gözükmüyor ayarlarda.

Hocam ben 1. monitörü DP 2. monitörü HDMI kullanıyorum dediğiniz gibi bir şey olmuyor. (ya da en azından bende olmuyor)

HDMI kullanmadığım için bilmiyorum ama çıkışlarda baştan sona doğru okuyor, HDMI öncelikli ise onu okuyacak.

Hocam sizin gösterdiğinizde anladığım kadarıyla ana ekran yap diye seçenek var direk yapılabiliyor fakat sistemim Windows 10 olduğu için öyle bir seçenek gözükmüyor ayarlarda.

1722958347282.png

Dostum nasıl yok? Bende gözüküyor, 2 tane monitör tanımlamıyor mu PC?

Hocam sizin gösterdiğinizde anladığım kadarıyla ana ekran yap diye seçenek var direk yapılabiliyor fakat sistemim Windows 10 olduğu için öyle bir seçenek gözükmüyor ayarlarda.

1722958347282.png

HDMI kullanmadığım için bilmiyorum ama çıkışlarda baştan sona doğru okuyor, HDMI öncelikli ise onu okuyacak.

Eki Görüntüle 2275955

Eki Görüntüle 2275955

Kusura bakmayın hocam şimdi farkettim bide tike falan basılmayınca iyice kafam karıştı uğraştırdım kusura bakmayın teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı