DoctorSpeedy Hectopat Katılım 25 Mart 2018 Mesajlar 282 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2019 #1 Arkadaşlar ekran kartına DVI ve HDMI to VGA ile 2 tane monitör bağladım. Ben Dell monitörün 1. HP'nin 2. monitör olmasını istiyorum. Yardımcı olur musunuz? Kimse mi bilmiyor sırf bu mesajım yüzünden uyarı alacağım sanırım Son düzenleme: 10 Nisan 2019
Arkadaşlar ekran kartına DVI ve HDMI to VGA ile 2 tane monitör bağladım. Ben Dell monitörün 1. HP'nin 2. monitör olmasını istiyorum. Yardımcı olur musunuz? Kimse mi bilmiyor sırf bu mesajım yüzünden uyarı alacağım sanırım
KS KS DoctorSpeedy Hectopat Katılım 25 Mart 2018 Mesajlar 282 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2019 #11 berk1937 dedi: Ctrl + Alt + Delete yap. Hangi ekranda seçenekler çıkıyorsa, o ana ekranındır. Olmadı DisplayFusion'ı dene. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler akşam deneyeceğim. Teşekkürler dün uygulamalar nasıl oldu bilmiyorum ama istediğim ekranda açılmaya başlamıştı. Şimdi tam oldu Son düzenleme: 11 Nisan 2019 Artı 0 Eksi
berk1937 dedi: Ctrl + Alt + Delete yap. Hangi ekranda seçenekler çıkıyorsa, o ana ekranındır. Olmadı DisplayFusion'ı dene. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler akşam deneyeceğim. Teşekkürler dün uygulamalar nasıl oldu bilmiyorum ama istediğim ekranda açılmaya başlamıştı. Şimdi tam oldu