Çift Monitör Check Signal Cable Hatası

qalzruntid

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Çevirmen, Müzisyen
Halihazırda AOC 21.5" 75Hz monitörü kullanıyorum. Ek olarak eski tip LG Flatron W1934S 19" monitörü aldım. Amacım bir yandan oyuna bakarken diğer yandan yayını kontrol etmekti. Ekran kartım MSI GTX 1080 Gaming X 8G, 3x Display 1x HDMI ve 1x DVI-D portu var. Anakartım B350m Pro-VD Plus, 1x D-Sub 1x DVI-D portu var. 1. Monitörümü Display Port aracılığı ile ekran kartına bağlı kullanıyorum. 2. monitörü anakartın D-Sub portuna taktım, fakat 2. monitörüme görüntü gelmedi. Aynı şekilde 1. monitörümün görüntüsü de gitti. İki kabloyu da çıkarıp sadece 1. monitörümü taktığımda görüntü geri geldi. Sonra gidip D-Sub to DVI-D converter aldım. Ekran kartında bulunan DVI-D portuna taktım, fakat herhangi bir görüntü gelmedi, aygıt yöneticisinde göremiyorum, Nvidia panelinde göremiyorum vb. ... Sadece 2. monitörü takıp denediğimde de herhangi bir görüntü gelmiyor. Ama 1. monitörüm sağlam bir şekilde çalışıyor, bilgisayar da öyle. Ramleri çıkarıp taktım, ekran kartını kontrol ettim bağlantılarda herhangi bir sorunum yok, sanırım olsaydı 1. monitörüm çalışmazdı zaten.

Yani demem o ki, 2. monitör sadece "Check Signal Cable"'de takılı kaldı. Ne bir görüntü, ne de bilgisayarda takılı olduğuna dair bir iz var. Fikirlerinizi, yorumlarınızı bekliyorum. Sağ olun şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı