Çift monitör en verimli şekilde nasıl kullanılır?

kalender99

Centipat
Daha fazla  
Herkese selamlar,
Kendi monitörüme ek olarak uygun fiyatlı bir monitör yakaladım ve almak istedim, ama boyut farkı olduğundan biraz kötü durdu.
Asıl sorum bu ekranları en verimli şekilde parlaklık renk boyut olarak nasıl ayarlayabilirim? Ve bir oyunları ikisinin boyutuna genişletme şansım var mı? Aksine çoğu programı.

IMG_4455.jpeg

Hocam bence çift monitörü tek bir ekran şeklinde kullanmayın. Yani oyun ya da programları çift monitöre yaymaya çalışmayın. Küçük olanı eğer mümkünse dikey konuma getirin ve orada Discord, Steam, tarayıcı gibi uygulamaları kullanın.

Hocam bence çift monitörü tek bir ekran şeklinde kullanmayın. Yani oyun ya da programları çift monitöre yaymaya çalışmayın. Küçük olanı eğer mümkünse dikey konuma getirin ve orada Discord, Steam, tarayıcı gibi uygulamaları kullanın.

Teşekkürler cevabın için, çok mantıklı yine de diğer türlü yöntemleri önerebilecek arkadaşlar varsa bekliyorum. Şu an yapamadım ama dik konuma getirme özellikleri var mı monitörlerin onlara bakacağım.

Teşekkürler cevabın için, çok mantıklı yine de diğer türlü yöntemleri önerebilecek arkadaşlar varsa bekliyorum. Şu an yapamadım ama dik konuma getirme özellikleri var mı monitörlerin onlara bakacağım.
Monitör fiziksel olarak dikey konuma geliyorsa gerisi kolay. Görüntü ayarlarından ikinci monitörü dikey konuma getireceksiniz ve keyfinize bakacaksınız.🙂

Teşekkürler cevaplar için, maalesef monitörlerin ikisi de dikey konum desteklemiyor, ama dediğiniz gibi kullanacağım büyüğü sola geçirip. Peki başka soru olarak en iyi renk ayarları için bir program var mı veya yardımcı olacak video. Tekrardan teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı