kadir cafer Femtopat Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2020 #1 Arkadaşlar öncelikle merhaba, sorum şu, bir süre önce çift monitöre geçtim ve şunu fark ettim. Oyunlarda 20 30 FPS düşüşleri yaşıyorum. Çift monitöre geçtiğim için olabilir mi?
Arkadaşlar öncelikle merhaba, sorum şu, bir süre önce çift monitöre geçtim ve şunu fark ettim. Oyunlarda 20 30 FPS düşüşleri yaşıyorum. Çift monitöre geçtiğim için olabilir mi?
3 348606 Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 2.850 Çözümler 6 22 Kasım 2020 #2 2 monitöre görüntü verdiği için olabilir. Pek emin değilim ama. Artı 0 Eksi
A Arda Baran 07 Hectopat Katılım 7 Mart 2020 Mesajlar 147 22 Kasım 2020 #3 Çift monitör sadece görüntü verir yani ekran kartına iki kablo bağladığından hiçbir şekilde FPS düşüşü olmaz kesinlikle başka bir sorun olması lazım. Artı 0 Eksi
Çift monitör sadece görüntü verir yani ekran kartına iki kablo bağladığından hiçbir şekilde FPS düşüşü olmaz kesinlikle başka bir sorun olması lazım.
sefaadsız Centipat Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 14 22 Kasım 2020 #4 knk ekran karti kullanımı heralde bildiğim ekran kartına yükleniyo knk ekran kartına yükleniyo ondandır bence Arda Baran 07 dedi: Çift monitör sadece görüntü verir yani ekran kartına iki kablo bağladığından hiçbir şekilde FPS düşüşü olmaz kesinlikle başka bir sorun olması lazım. Genişletmek için tıkla... knk ekran kartına yükleniyo ondandır bence Arda Baran 07 dedi: Çift monitör sadece görüntü verir yani ekran kartına iki kablo bağladığından hiçbir şekilde FPS düşüşü olmaz kesinlikle başka bir sorun olması lazım. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
knk ekran karti kullanımı heralde bildiğim ekran kartına yükleniyo knk ekran kartına yükleniyo ondandır bence Arda Baran 07 dedi: Çift monitör sadece görüntü verir yani ekran kartına iki kablo bağladığından hiçbir şekilde FPS düşüşü olmaz kesinlikle başka bir sorun olması lazım. Genişletmek için tıkla... knk ekran kartına yükleniyo ondandır bence Arda Baran 07 dedi: Çift monitör sadece görüntü verir yani ekran kartına iki kablo bağladığından hiçbir şekilde FPS düşüşü olmaz kesinlikle başka bir sorun olması lazım. Genişletmek için tıkla...