Bilgisayarım için masa istiyorum. Genelde FPS türü oyunlar oynuyorum. Mouse Pad'ım çok büyük değil, kasayı da sığdırmak istiyorum. Ayrıca monitör tutacağı alıp çift monitör yapacağım. Masanın ucu keskin olmaması lazım. Önerilerinizi bekliyorum.
Ben ofis masası almıştım Adore marka çok memnunum bayağı geniş fakat şimdi sipariş geçmişinden baktımda 338TL'ye almışım koca masayı 2020 senesinde şimdi 5.000 TL civarı gibi fiyatları.
Bilgisayarım için masa istiyorum. Genelde FPS türü oyunlar oynuyorum. Mouse Pad'ım çok büyük değil, kasayı da sığdırmak istiyorum. Ayrıca monitör tutacağı alıp çift monitör yapacağım. Masanın ucu keskin olmaması lazım. Önerilerinizi bekliyorum.
Ben bir kere aldım bidahada tövbe ettim. Kullanılan malzeme kalitesini bilemiyorsunuz, sök tak tekrar gönder günler sürüyor. Marangoza gidip kafana göre bütçene uygun şekilde yapabiliyorsun.
Hocam bu model ofis için bana kalırsa bilgisayar için yapılmış bir model almak daha iyi olur, kablo giriş çıkışları için delikleri olan daha iyi bir model bulunabilir.