Çift monitör için hangi dönüştürücüyü kullanmalıyım?

EmreBlast

Centipat
Daha fazla  
1050 Ti ekran kartımda üç adet görüntü girişi bulunmakta. HDMI olan şu anki kullandığım monitöre bağlı ve geriye DVI ve DP kalıyor. İkinci monitörüm sadece VGA girişli bunun için hangi dönüştürücüyü kullanmalıyım?

İzlediğim videolardan dolayı kafam karıştı almam gereken ürünü anlayamadım.

Benim de yalnızca Vga girişli bir monitörüm var ve DvıD den dönüştürücü almak istiyorum. Bugün araştırdım biraz ve
bu ürünü buldum. Aktif dönüştürücü olması gerekiyormuş sanırım. Henüz denemedim. Haftaya sipariş ederim diye düşünüyordum. Rx570 ile kullanacaktım. Siz hangi dönüştürücüleri denediniz?
Ekran kartı çıkışınızın fotoğrafını net bir şekilde atarsanız daha iyi yardımcı olabilirim.

Son düzenleme:
Tek monitörde görüntü alabiliyorsan iki monitörde de alabilmen lazım. Tek olarak dene önce. Alamazsan kabloyu iade et veya değiştir. Ben de aynı kabloyu kullanıyorum. Önerdiğim kablo aktif dönüştürücü zaten.

@Jang Geum'un Danji Yemeği alacağınız ürün doğru ve büyük ihtimal benim de almam gereken ürün DVI to VGA idi. Fakat 1050 Ti ekran kartı için tek çizgi olması gerekiyor güvenemedim ve kesin olsun diye DP to VGA aldım. Windows 10'da da DP portu sorunu varmış sanırsam. Bende dediğiniz tarz bir ürün alacağım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı