Çift monitör ile anakart ve ekran kartı nasıl kullanılır?

• Konuyu başlatan k3lda
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 1.324

k3lda

Megapat
Daha fazla  
Herkese selam, iyi forumlar. Şu an olarak eski VGA girişli bir monitörümü HDMI dönüştürücü ile ekran kartıma bağlıyorum.
VGA'yı anakarttaki girişe bağlayınca çalışmıyor. Aktifleştirmenin bir yolu var mı/kalite kaybı yaşar mıyım?
2. bir monitör almak istiyorum fakat eğer anakarttaki VGA girişini aktif edemezsem alacağım yeni monitör HDMI girişi olacak ve ekran kartımda 1 tane HDMI girişi var. Ne yapabilirim?

Anakarttaki VGA girişini APU kullanmadan aktif edemezsiniz. Ekran kartınızda varsa uyumlu DVI dönüştürücü veya Display Port dönüştürücü kullanabilirsiniz.

İlk olarak şunu söyleyeyim ekran kartı varken anakarttan hiç bir türlü görüntü alamazsın. İkinci olarak sadece HDMI ile görüntü alınacak diye bir şey yok ekran kartınızda başka giriş yok mu?

Herkese selam, iyi sosyaller. Şu an olarak eski VGA girişli bir monitörümü HDMI dönüştürücü ile ekran kartıma bağlıyorum.
VGA'yı anakarttaki girişe bağlayınca çalışmıyor. Aktifleştirmenin bir yolu var mı/kalite kaybı yaşar mıyım?
2. bir monitör almak istiyorum fakat eğer anakarttaki VGA girişini aktif edemezsem alacağım yeni monitör HDMI girişi olacak ve ekran kartımda 1 tane HDMI girişi var. Ne yapabilirim?

Kalite kaybı yaşarsın eğer ucuza kaçarsan dönüştürücüde ama uzun lafın kısası yaşarsın.

İlk olarak şunu söyleyeyim ekran kartı varken anakarttan hiç bir türlü görüntü alamazsın. İkinci olarak sadece HDMI ile görüntü alınacak diye bir şey yok ekran kartınızda başka giriş yok mu?
Açıklamasında 1060 Ekran Kartı Olduğu Yazıyor

Peki önerebileceğiniz 144Hz+ ve yüksek çözünürlüklü monitör var mı? Daha çok oyunlarda kullanacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı