Çift monitör mü tek monitör mü alınmalı?

DateALivee

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba,
Daha öncesinden çift monitör kullanıyordum.
Çift kollu VESA aparatı almıştım.
Ana ekran; 2560-1440 çözünürlüğe,
İkinci ekran; 3840-2160 çözünürlüğe sahipti.
Aradaki çözünürlük ve FPS farkından dolayısıyla, ikinci ekranı satmıştım, ana ekran ile aynı özellikte bir ekran almak için.
Daha sonra, gereksiz masraf mı yapıyorum diye düşünmeye başladım. O yüzden biraz askıya almıştım, bugün uzun sürenin ardından bilgisayara oturup oyun oynadım, ve Alt+Tab yapmak çok sinirimi bozdu, o yüzden bir anda monitör alma isteği geldi tekrar.
Size sormak istediğim ise;
Tek bir 34" monitör mü? Yoksa çift 27" monitör mü? Tek monitör alırsam VESA boşta kalacak.
Şu anda kullandığım ekran 27".

2. ekranı neler için kullanacağına göre değişir, eğer atıl ekran olarak kullanacaksan 2. ekranı 27" almana bile gerek olmayabilir. Tam olarak amacınız oyun oynarken DC için falan kullanmak ise 24" bir tane alıp ucuz yollu halledebilirsiniz.

2. ekranı neler için kullanacağına göre değişir, eğer atıl ekran olarak kullanacaksan 2. ekranı 27" almana bile gerek olmayabilir. Tam olarak amacınız oyun oynarken DC için falan kullanmak ise 24" bir tane alıp ucuz yollu halledebilirsiniz.

Film, video izlemek ana amaç tabii farklı fonksiyonları da kullanıyorum.
Benim 2. ekranın satma sebebim çözünürlük ve FPS farkı idi ana ekran QLED olunca ikinci ekran çamur gibi gözüküyordu. O yüzden eş değer bir şey almalıyım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı