Çift monitör nasıl hissettiriyor?

Valla nasıl hissettirdiğini bilmiyorum ama kaç yıllık oyuncuyum gerçekten bazı anlarda şöyle yanda bir ekran daha olsa da oradan haberlere baksam diye iç geçirdim :D
 
Çok kullanışlı. Şöyle ki ben bir daha tek monitör kullanamam. Rahatlık dışında fazla bir numarası yok. Bir şeye bakmak için alta atmak yerine direk sağa ya alıp rahat rahat bakıyorsun.
 
İmkan varsa, öneririm. İşleri hızlıca yapmaya olanak sağlıyor.
Rekabetçi oyun için pek tavsiye etmem, ancak simülasyon FIFA gibi oyunlarda güzel oluyor.
Eğer monitör 144 Hz ise 2. monitörün aynı özellikte olmasına özen göster, aynı olmadığında dikkat dağıtabileceğini düşünüyorum.
 
Son düzenleme:
Çift monitör yapanların çoğu eski monitörünü ya da 700-800 liralık bir monitörü kullanıyor zaten, çok da zengin işi değil aslında. Ben de babamdan eski 22" monitörü almaya üşenmezsem yapacağım.

Bir de @Yararsız Üye gibi 3 tane 1440p monitör kullananlar var, onu besleyecek PC bizde yok 😃
 
Gayet iyi, hatta bir monitorum daha var, nereye koysam diye dusunuyorum
PXL_20210331_133845941.jpg
 
Onu besleyecek PC bizde yok. 😃
3 monitör için gayet orta düzey bir ekran kartı da yeterli ki. Oyunları 3 monitöre yayıp oynamıyorsun çoğunlukla zaten, sadece yarış simülasyonlarında yapıyorum monitörlere yayma işini.

Bu arada çok sayıda monitör güzel şey. Alt+tab yapmadan istediğin pencereleri ekranlara yayabilmek, hepsinin gözünün önünde olması, iş yaparken bir ekranda ana pencerelerin açıkken yan ekranlarda materyal pencerelerini aktif tutmak, bir şey okurken yanda bir videonun açık olması gibi şeyler büyük konfor sağlıyor. 3 monitör kullanıyorum, 4. monitörü de sadece arka planda ses yapsın diye açtığım videolar için orta monitörün üst kısmında duvara mı monte etsem diye düşünmüyor değilim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı