Elime yeni bir monitör geçti. Eski monitörümü de ikinci ekran olarak kullanmak istiyorum ama ekran kartımda 1 tane HDMI girişi var. Nasıl kullanabilirim?
önerdiğin varsa link atar mısınÇoğaltıcı olabilirsin veya VGA girişli isede olur.
önerdiğin varsa link atar mısın
sağol![]()
MAXGO 2080 2 Port Hdmi Çoklayıcı Switch Ekran Çoğaltıcı Hub Hdmı Splitter Adaptör - Fiyatı, Yorumları
MAXGO 2080 2 Port Hdmi Çoklayıcı Switch Ekran Çoğaltıcı Hub Hdmı Splitter Adaptör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
MAXGO 2080 2 Port Hdmi Çoklayıcı Switch Ekran Çoğaltıcı Hub Hdmı Splitter Adaptör - Fiyatı, Yorumları
MAXGO 2080 2 Port Hdmi Çoklayıcı Switch Ekran Çoğaltıcı Hub Hdmı Splitter Adaptör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
4 tane giriş var ama 1 tanesi hdmi sadeceEkran kartında sadece 1 çıkış mı var, DP falan yok mu?
Bununla aynı görüntüyü ekranlara yansıtabiliyorsun, yani atıyorum bir ekranda oyun oynarken diğer ekranda chrome da gezinemezsin haberin olsun. Oyun oynuyorsan 2 ekranda da oyun olacak şekilde görüntü verir.
Bu arada ekran kartında 1den fazla görüntü çıkışı yoksa dönüştürücü ile bunu sağlayamazsın.
ve sadece ana ekran çalışsın diyorsan yanlızca bilgisayar.vga veya hdmi kablosunu taktın ama algılamadıysa [Windows] + P tuşlarına bas.
eğer masaüstüm bayağa geniş olsun diyorsan [Genişlet]
ama eğer 2. ekranım olsun diyorsan [Çoğalt]
sadece 1 ekran çalışsın diyorsan [Yanlızca Monitör]
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.