Çift monitör stant önerisi

• Konuyu başlatan Krex
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 80
Link bırakabilir misiniz? Ayrıca neden tek kollu almalıyım?

Birçok nedeni var;
  • Kullanım şekli daha esnek.
  • 1 monitörü kullanmaktan vazgeçerseniz diğer kolu sökebilirsiniz.
Ben zamanında çok ucuza MX400 bulduğum için çiftli aldım. Fakat emin olun şu anki kafam olsa asla ikili almam.

Birçok nedeni var;
  • Kullanım şekli daha esnek.
  • 1 monitörü kullanmaktan vazgeçerseniz diğer kolu sökebilirsiniz.
Ben zamanında çok ucuza MX400 bulduğum için çiftli aldım. Fakat emin olun şu anki kafam olsa asla ikili almam.

Hocam söylemeyi unutmuşumda masam sabit ve duvara sıfır olduğu için masayı delmem gerek ona uygun bir şey önerebilir misiniz?

Bende çift kollu almayı düşünüyordum. @Itechin.g hocamın dediği gibi iki tane tek kollu aldım hem fiyat farkı yok. Hem de daha konforlu.

2. monitörden memnun musunuz hocam.

Hocam aslında ilk sistemimi alırken ucuza kaçmak için rastgele seçmiştim. Renk olarak tatmin ediyor fakat gecikme değerlerini bir kontrol etmeniz gerekebilir. Onun dışında stant olmadan kullanmak da biraz rahatsız edebilir. Ayrıca ghosting de vardı biraz.

Teşekkü ederim bende 2.monitör olarak bu tarz bir şey arıyorum maksatoyun oynarken sağdan dizi falan izlemek.

Hocam aslında ilk sistemimi alırken ucuza kaçmak için rastgele seçmiştim. Renk olarak tatmin ediyor fakat gecikme değerlerini bir kontrol etmeniz gerekebilir. Onun dışında stant olmadan kullanmak da biraz rahatsız edebilir. Ayrıca ghosting de vardı biraz.

@Itechin.g hocam bu modelden 2 tane almayı düşünüyorum alınır mı sizce?

@Snedy 2. monitör olarak yeterli hocam tavsiye edebilirim fakat diğer modelleri de araştırmak lazım belki daha güzel modeller vardır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı