Çift Monitör Tavsiyesi

Hasan-Basri

Hectopat
Katılım
5 Mayıs 2018
Mesajlar
44
İyi günler, oyun bilgisayarı topluyorum. İlk birkaç ay tek monitör kullanıcağım sonrasında çift monitöre geçmeyi düşünüyorum.Vatan Computer'a gittim gezdim bir kaç tane monitörü beğendim hangileriyle çift monitör daha iyi olur bilmiyorum. Çift monitör için tavsiye verirseniz çok mutlu olurum.

1-SAMSUNG 24.5" LS25HG50FQMXUF 1MS/144Hz FreeSync Gaming Monitör
2-ASUS 24" VG248QE 1ms 144Hz Full HD HDMI+DP 3D Gaming Monitör
3-SAMSUNG 27" LS27E330HZX/UF 1Ms HDMI GAMING MONİTÖR
4-LG 24" 24MP58VQ-P Full HD HDMI IPS LED MONİTÖR - BEYAZ
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Alacağınız zaman da yeni monitörler çıkacaktır piyasaya. Şimdi ihtiyacınızı karşılayın. Size önerim asıl monitörünüzün en özellikli olan olması. Yani USB girişleri, ekran filtreleri vb. ilk monitörünüze yatırım yapmalısınız. İkinci monitörü çok fazla aktif kullanmayacağınızdan onu daha basit tutabilirsiniz.
Monitör önermeyeceğim lakin bu kadar detay dikkatimi çekmiyor. Ben DELL monitörleri yıllarca kullandım, panellerine hayranım. Ayrıca Viewsonic ve Benq markalarını da ihmal etmeyin. Çok başarılı panelleri var.
 
Çift monitor derken ikisini birlestirip tek monitor gibi kullanacagım.Buyuk olsun diye. 2.yi daha az kullanacagim diye bir sey yok.Tek monitor gibi kullanacagim icin ikisininde ayni monitor olmasi gerekmezmi
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı