Çift monitörde 2. monitöre görüntü gelmiyor

merterden19

Megapat
Daha fazla  
ASUS marka Gaming monitörüm var 144 Hz, yanına eskiden kalma VGA bir monitör bağlamak istedim. Monitör normalde çalışıyor bozuk değil kabloları da sağlam. Ancak 2. monitör olarak bağlayınca görüntü geliyor 2-3 saniye sonra gidiyor ve tekrar gelmiyor. Ne yaptıysam çözemedim. VGA monitörü dönüştürücü ile HDMI portuna taktım. Dönüştürücü de sağlam kablo ve monitörde herhangi bir problem yok. Tek başınayken sorunsuz çalışıyor ama 2. monitör olarak bağlayınca görüntü sadece ASUS olan monitöre geliyor diğerine de geliyor ama 2-3 saniye içerisinde yok oluyor.

Ek olarak aynı monitörü daha önceden de 2. olarak kullanıyordum bu problem yoktu.

ASUS marka Gaming monitörüm var 144 Hz, yanına eskiden kalma VGA bir monitör bağlamak istedim. Monitör normalde çalışıyor bozuk değil kabloları da sağlam. Ancak 2. monitör olarak bağlayınca görüntü geliyor 2-3 saniye sonra gidiyor ve tekrar gelmiyor. Ne yaptıysam çözemedim. VGA monitörü dönüştürücü ile HDMI portuna taktım. Dönüştürücü de sağlam kablo ve monitörde herhangi bir problem yok. Tek başınayken sorunsuz çalışıyor ama 2. monitör olarak bağlayınca görüntü sadece ASUS olan monitöre geliyor diğerine de geliyor ama 2-3 saniye içerisinde yok oluyor.
Gerekli ayarları yaptın mı?

aynı sorunu şuan bende yaşıyorum oyuna girdiğimde birden monitör ayarları değişti ve ana monitör yarım ekran yan monitör ise tam ekran şeklinde kaldı ikisde tek ekran gibi olmuştu çözünürlük ayarı yükseldi düşürdüğümde yan monitörden görüntü gelmiyo yükseltiğimde ikiside geliyor fakat tek ekran oluyor çözümünü bilen var mı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı