Çift Monitörde Görev Çubuklarını Ayırmak Mümkün mü?

Sinful

Kilopat
Eski monitörümü ikinci monitör olarak bağladım. Ancak merak ettiğim bir husus var.

Mesela Youtube vs. olan bir chrome sekmesini ikinci monitöre attım. İlk monitörde de örneğin bu konuyu açıyorum. Bu iki Chrome sekmesi aslında sekme olarak değil yeni bir Chrome uygulaması şeklinde açılmış halde. Bunları hangi monitördeyse sadece o monitörün görev çubuğunda gösterme şansımız var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Mümkün. Görev çubuğuna sağ tıklayıp ayarlarına girin;

368224

Birden çok ekran ayarlarında Görev çubuğu düğmelerini şurada göster kısmından Pencerenin açıldığı görev çubuğu seçeneğini seçin.

368224

Birden çok ekran ayarlarında Görev çubuğu düğmelerini şurada göster kısmından Pencerenin açıldığı görev çubuğu seçeneğini seçin.

Çözüm

Eki Görüntüle 368224

Ek olarak 2. monitördeki görev çubuğunda da bildirim alanı ve görev çubuğuna küçültülmüş programları görmek mümkün müdür?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı