Çift monitörde sistem kasıyor

QuwJJ

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. 4060 Ti, 7500F sistemde çift monitör kullanıyorum. Ana monitör Gigabyte G24F-2, diğer monitör ise MSI. G241. dün CS2 oynarken fark ettim. Yan pencerede video oynatınca veya Metin2 Client'leri falan kasıyor. Sebebini çözemedim. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Yorum atan herkese teşekkürler.

Arkadaşlar merhaba. 4060 Ti, 7500F sistemde çift monitör kullanıyorum. Ana monitör Gigabyte G24F-2, diğer monitör ise MSI. G241. dün CS2 oynarken fark ettim. Yan pencerede video oynatınca veya Metin2 Client'leri falan kasıyor. Sebebini çözemedim. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Yorum atan herkese teşekkürler.

Görev yöneticisine bakar mısın sanallaştırma açık mı?

Gerisini biz tahmin ediyoruz herhalde ya da bir şey bildiğin yok öylesine yazdın.

En azından senin gibi boş yorum yazmıyorum çok biliyorsan sen yardım et arkadaşa.

Hocam 2. monitör için dönüştürücü kullanıyor musunuz?

Hocam ayrıca Hz değerleri nedir en sağlıklısı ikisinin de aynı Hz değerlerine sahip olmaları VA ve IPS panellerde gözünüzde etki yapabilir kasma dışında. İki monitöründe Hz'sini bir tutun. Eğer bilgisayar açıldıktan sonra 2. monitörü açıyorsanız ayrı olarak o da etki edebilir. Sistem gayet yeterli iki tarafta da 2'şer oyun açmadığınız sürece.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı