X xx98burak98xx Kilopat Katılım 21 Şubat 2017 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2020 #11 Asıl sorun şu, sadece tek monitör bağlayınca FPS drop yaşamıyorsunuz mu ? imzadaki sistemimle dediğiniz çift monitörü hem onboard hem harici ekran kartıyla kullanıyorum FPS drop görmedim şimdiye kadar. Anakartın desteklemesi lazım bildiğim kadarıyla. BIOS ayarlarından ayarı açmalısın destekliyorsa da. Son düzenleme: 30 Ocak 2020
Asıl sorun şu, sadece tek monitör bağlayınca FPS drop yaşamıyorsunuz mu ? imzadaki sistemimle dediğiniz çift monitörü hem onboard hem harici ekran kartıyla kullanıyorum FPS drop görmedim şimdiye kadar. Anakartın desteklemesi lazım bildiğim kadarıyla. BIOS ayarlarından ayarı açmalısın destekliyorsa da.
D Dülloz Hectopat Katılım 23 Nisan 2019 Mesajlar 61 30 Ocak 2020 #12 Recep Baltaş dedi: Ben anlamadım. Dahili GPU devreye sokunca mı FPS düşüşü olmayacak? Tam tersine dahili GPU'yu kullanmaya başlarsan işlemci daha da ısınır ve FPS düşüşün artar. Kafanızda kendi fantezilerinize göre sistem ayarı yapmayın arkadaşlar. 2+2 4 eder. Genişletmek için tıkla... Riot games desteğine FPS düşüşü nedeniyle ticket atmıştım bana bunu yapmamı önerdiler. xx98burak98xx dedi: Asıl sorun şu, sadece tek monitör bağlayınca FPS drop yaşamıyorsunuz mu ? imzadaki sistemimle dediğiniz çift monitörü hem onboard hem harici ekran kartıyla kullanıyorum FPS drop görmedim şimdiye kadar. Eki Görüntüle 494254 Anakartın desteklemesi lazım bildiğim kadarıyla. BIOS ayarlarından ayarı açmalısın destekliyorsa da. Genişletmek için tıkla... Tek monitörde de drop oluyor.
Recep Baltaş dedi: Ben anlamadım. Dahili GPU devreye sokunca mı FPS düşüşü olmayacak? Tam tersine dahili GPU'yu kullanmaya başlarsan işlemci daha da ısınır ve FPS düşüşün artar. Kafanızda kendi fantezilerinize göre sistem ayarı yapmayın arkadaşlar. 2+2 4 eder. Genişletmek için tıkla... Riot games desteğine FPS düşüşü nedeniyle ticket atmıştım bana bunu yapmamı önerdiler. xx98burak98xx dedi: Asıl sorun şu, sadece tek monitör bağlayınca FPS drop yaşamıyorsunuz mu ? imzadaki sistemimle dediğiniz çift monitörü hem onboard hem harici ekran kartıyla kullanıyorum FPS drop görmedim şimdiye kadar. Eki Görüntüle 494254 Anakartın desteklemesi lazım bildiğim kadarıyla. BIOS ayarlarından ayarı açmalısın destekliyorsa da. Genişletmek için tıkla... Tek monitörde de drop oluyor.
X xx98burak98xx Kilopat Katılım 21 Şubat 2017 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2020 #13 Dülloz dedi: Riot games desteğine FPS düşüşü nedeniyle ticket atmıştım bana bunu yapmamı önerdiler. Tek monitörde de drop oluyor. Genişletmek için tıkla... Tek monitörde de drop oluyorsa senin sorunun çift monitör değil. FPS dropları sırasında performansı izlemelisin. Analiz edip sorunu bulmalısın.
Dülloz dedi: Riot games desteğine FPS düşüşü nedeniyle ticket atmıştım bana bunu yapmamı önerdiler. Tek monitörde de drop oluyor. Genişletmek için tıkla... Tek monitörde de drop oluyorsa senin sorunun çift monitör değil. FPS dropları sırasında performansı izlemelisin. Analiz edip sorunu bulmalısın.