Çift monitörün sisteme bir zararı olur mu?

1660 Ti gibi bir karta performans kaybı yaşatmaz, 1-2FPS en fazla oynatır ama çift monitör keyfine kesinlikle değer.
Hocam cahilliğime verin, bilmediğimden soruyorum, çift monitörün nasıl bir zevki var oynarken? Bir ona, bir diğerine mi bakıyorsunuz yani noluyor?

Hocam cahilliğime verin, bilmediğimden soruyorum, çift monitörün nasıl bir zevki var oynarken? Bir ona, bir diğerine mi bakıyorsunuz yani ne oluyor?

Gündelik kullanımda çok yardımcı oluyor, ayrıca oyundayken yan ekrana Google'dan bir şey açıkken bakabiliyorsun aynı zamanda. Bendeki biri dikey, diğeri yatay durumdaydı ve yazı okurken veya online derslerde kod yazarken çok işime yarıyordu, daha sayamayacağım birçok yardımı oldu.

Hocam cahilliğime verin, bilmediğimden soruyorum, çift monitörün nasıl bir zevki var oynarken? Bir ona, bir diğerine mi bakıyorsunuz yani noluyor?

Hocam ben EU4 oynarken (yaklaşık 1000 saatim var) sürekli dizi veya teke tek gibi programlar izlerdim, telefonu klavye ile monitör arasına koyarak.

İkinci monitörü takınca - EU'yu bıraktım ama Rocket League oynarken genelde böyle yaparım - yandan dizi-program-haber izliyorum. Veya arkadaşlarımla beraber oynarken Discord üzerinden yayınlarını izliyorum.

Ayrıca eğer ekranı bölen yerel çok oyunculu oyunlardan oynuyorsanız, iki ekranı sanal olarak birleştirip iki tam görüntü ile iki kişi oynayabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı