Çift monitor sisteme ekstra yuk bindirir mi?

• Konuyu başlatan Squu
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 130

Squu

Hectopat
Çift monitor sistemimi cok fazla etkiler mi? Yan ekranda Spotify veya DC acık olacak. Belki yayın, video, tarayici vesaire. FPS'im duser mi oyunlarda sistem yorulur mu?

Çift monitor sistemimi cok fazla etkiler mi? Yan ekranda Spotify veya DC acık olacak. Belki yayın, video, tarayici vesaire. FPS'im duser mi oyunlarda sistem yorulur mu?
Yük bindiriyor galiba ama, ben pek bir şey hissetmiyorum. Bende RX 560 var, 4 GB olan modeli. Çok ağır oyunlar oynamıyorsanız, pek bir etki edeceğini düşünmüyorum.

Pek bir fark yaratmaz, hatta FPS farkı 1–2’yi bile geçmeyebilir. Tabii ekran kartınıza göre değişebilir.

Oyunu tek monitöre verip 2. monitöre sadece Spotify DC falan icin kullanırsan Max 2 FPS düşer. Belki o bile hissedilmez öyle diyeyim.

Ama 2 monitörden de aynı oyun ekranı açıksa ekran kartına göre performans düşüşü hissedilir.

Peki bi oyundayken mouse kaydırıp diğer monitöre geçiyor mu bilgisayar? Normal kullanırken sadece kaydırınca geçiyor ya işte o oyunlarda da öyle mi yoksa alt tab falan yapmak mı gerekiyor.?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı